Neler Yeni

🔥İndirim YAZ İNDİRİMLERİNDE ALDIKLARIM

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Steam Yaz indirimlerinde aldığım oyunları paylaşmak istedim. Öncelikle şunu söyleyeyim, tamamen kendi zevkime ve nedenlerime göre aldım. Bütçem de 103,03TL idi.

1- Forza Horizon 4
Uzun zamandır almak istiyordum, yarış ile alakalı güzel ve kaliteli bir oyunum yoktu. İndirimde 46,00TLfiyatına aldım.

2- The Walking Dead: A new Frontier
Serinin ilk 2 oyununu bayıla bayıla bitirmiştim. Şimdi sıra bir sonrakine geldi. İndirimde 23,40TL fiyatına aldım.

3- The Walking Dead: The Final Season
Dediğim gibi serinin ilk 2 oyununu sevince, 3. oyununu ve doğal olarak son oyununu da kütüphaneme ekledim. Hikayesi gerçekten çok güzel... İndirimde 19,20TL fiyatına aldım.

4- Mortal Kombat X
Bütçemde geriye 15,03TL kalınca, her zaman içten içe oynamak istediğim ama bir türlü girişemediğim olan o oyunu aldım... Mortal Kombat! Aslında 11. oyununu alacaktım ama extra para derdine girmek istemedim. İndirimde 14,75TL fiyatına aldım.
SON OLARAK, DEDİĞİM GİBİ BUNLAR TAMAMEN KENDİME GÖRE SEÇİP ALDIĞIM OYUNLAR, KİMİSİNİ ÇOK SEVDİĞİM BİR OYUNUN DEVAMI DİYE, KİMİSİNİ DE ÇOK BEKLEDİM DİYE ALDIM. GİDİP DE WITCHER 3 FALAN ALSAYDIN DEMEYİN YANİ, BENDE VAR O =). NEYSE, PAYLAŞMAK İSTEDİM SADECE, BİR REHBER VEYA ÖNERİ KONUSU DEĞİLDİ. TEŞEKKÜRLER, İYİ FORUMLAR.

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Konu açmak yerine profile yazsaydınız keşke.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Ben tomb raider aldım. Daha 20Tl daha var hesabımda. Bir şeyler düşüneceğim onun için de.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Steam Yaz indirimlerinde aldığım oyunları paylaşmak istedim. Öncelikle şunu söyleyeyim, tamamen kendi zevkime ve nedenlerime göre aldım. Bütçem de 103,03TL idi.

1- Forza Horizon 4
Uzun zamandır almak istiyordum, yarış ile alakalı güzel ve kaliteli bir oyunum yoktu. İndirimde 46,00TLfiyatına aldım.

2- The Walking Dead: A new Frontier
Serinin ilk 2 oyununu bayıla bayıla bitirmiştim. Şimdi sıra bir sonrakine geldi. İndirimde 23,40TL fiyatına aldım.

3- The Walking Dead: The Final Season
Dediğim gibi serinin ilk 2 oyununu sevince, 3. oyununu ve doğal olarak son oyununu da kütüphaneme ekledim. Hikayesi gerçekten çok güzel... İndirimde 19,20TL fiyatına aldım.

4- Mortal Kombat X
Bütçemde geriye 15,03TL kalınca, her zaman içten içe oynamak istediğim ama bir türlü girişemediğim olan o oyunu aldım... Mortal Kombat! Aslında 11. oyununu alacaktım ama extra para derdine girmek istemedim. İndirimde 14,75TL fiyatına aldım.
SON OLARAK, DEDİĞİM GİBİ BUNLAR TAMAMEN KENDİME GÖRE SEÇİP ALDIĞIM OYUNLAR, KİMİSİNİ ÇOK SEVDİĞİM BİR OYUNUN DEVAMI DİYE, KİMİSİNİ DE ÇOK BEKLEDİM DİYE ALDIM. GİDİP DE WITCHER 3 FALAN ALSAYDIN DEMEYİN YANİ, BENDE VAR O =). NEYSE, PAYLAŞMAK İSTEDİM SADECE, BİR REHBER VEYA ÖNERİ KONUSU DEĞİLDİ. TEŞEKKÜRLER, İYİ FORUMLAR.
Forza Horizon'u Standart mı aldın? 😭😭😭

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
r6: 35
fh4 ultimate,:67
dying light:21
wicther 3 goty ve witcher 2: 21
pes21 barcelona edition:18
ben bunları alıyorum yarın.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben tomb raider aldım. Daha 20Tl daha var hesabımda. Bir şeyler düşüneceğim onun için de.
Hangi oyunu bilmiyorum ama hepsini oynadım ve hangi oyunu olursa olsun çok çok iyi bir seridir. Keyifli oyunlar.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Hangi oyunu bilmiyorum ama hepsini oynadım ve hangi oyunu olursa olsun çok çok iyi bir seridir. Keyifli oyunlar.
Tomb raider adı altında çıkan reboot tomb raider.
1624558605149.png

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
r6: 35
fh4 ultimate,:67
dying light:21
wicther 3 goty ve witcher 2: 21
pes21 barcelona edition:18
ben bunları alıyorum yarın.
Hepsini deneyimlemiş biri olarak, doğru kararlar dostum. Keyifli oyunlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Standart sürümünde pek bir cacık yok, genelde Deluxe veya Ultimate sürümü tercih edilir. O sürümlerde araba, map falan verdiği için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu açmak yerine profile yazsaydınız keşke.
Aklıma gelmedi açıkçası, hem burada daha fazla kişi görüyor ve sohbet etme imkanım daha fazla oluyor diye burada konu açtım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,368
Üyeler
167,961
Son üye
fiyuuu
Top Bottom