Neler Yeni

Yaz tatilinde matematik için nasıl çalışmalıyım?

BGSGP

80+ Bronze
Bu dönemi proje ödeviyle, sözlüsüyle falan geçer not ile 9. sınıfı bitiriyorum. Daha geç olmadan şu matematik dersini düzeltmeye odaklanmak istiyorum. Ancak matematiğe nasıl çalışmam gerek bilmiyorum. Bu dönem bitti zaten, yaz tatilinde günlük sadece matematik çalışmayı hedefliyorum. Hangi kitapları bitirmeliyim? Ortaokul matematiği (neredeyse komple) yok bende. O yüzden antremanlarla matematik kafama uyar gibime geliyor, ama bir çok kişi o kitabın sınava hazırlamadığını söylüyor. Ben 10, 11, 12. sınıfta ve YKS'de düzgün bir matematik ortalamasına sahip olmama yarayacak matematik düzeyinde gelişmek istiyorum. YKS'den sonra matematik işimi hesap makinem yapacak yani.

musti09

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
mustafa
Bu dönemi proje ödeviyle, sözlüsüyle falan geçer not ile 9. sınıfı bitiriyorum. Daha geç olmadan şu matematik dersini düzeltmeye odaklanmak istiyorum. Ancak matematiğe nasıl çalışmam gerek bilmiyorum. Bu dönem bitti zaten, yaz tatilinde günlük sadece matematik çalışmayı hedefliyorum. Hangi kitapları bitirmeliyim? Ortaokul matematiği (neredeyse komple) yok bende. O yüzden antremanlarla matematik kafama uyar gibime geliyor, ama bir çok kişi o kitabın sınava hazırlamadığını söylüyor. Ben 10, 11, 12. sınıfta ve YKS'de düzgün bir matematik ortalamasına sahip olmama yarayacak matematik düzeyinde gelişmek istiyorum. YKS'den sonra matematik işimi hesap makinem yapacak yani.
matematikte temel olmadan yükselemezsin o kitaplar temel atmana yardımcı olur zaten 10 a yeni geçiyosun çok rahat ol ve adına çok sevindim yaz tatillerini verimli geçirmene bi tavsiyemde matematik yapilamayacak bisey degil temelden baslarsan çok rahatça halledersin üstün zekali olmana veya matematik zekasi olmana gerek yok nihayetinde bi ders sen ona saril ki sarilmaya calisiyosun tebrik ederim oda sana umarim istedigin universiteyi kazandirir ben sadece matematige sarildim aytm 45 net civari gelicek 35 mat 10 fen senin diger derslerin daha yuksek olur buyuk ihtimalle benimki çocuklugumdan beri bi aşk ama bu seninde yapamayacagin anlamina gelmez yeterki calis ki ben matematik calismaya karekok sifirdan 11. sinifin sonunda basladim ondan once gecer not kadar olmasada sinavlarim 85 civariydi ortaokulda 90 100 alirdim ona ragmen karekok sifirla basladim oda antrenmanlarla matematik gibi kolay bi kitap ama inan o kitaplar hayatini kurtarir amaa o kitaplara takılıpta çatır çatır çözme anlamı olmaz yanina birkac kaynak daha ekle bir konuyu ordan çözüp bitirdim sayamazsın ve kitabin bitmesini bekleme konu bitimi senin için yeterli olur orta halli kitaba geç 345 tavsiyemdir zor testleri gerçekten seni zorlar bos birakabilirsin ben oyle yaptim orijinal cozerken vs ama tekrar cozmen gerekiyo sakın unutma ve bence bi yerden sonra matematik sorulari cozerken soruyla bakismak sana zevk vermeye basliycak soruyla bakisirken sinirlenme silip silip tekrar coz genelde o inatlastigin sorular islem hatasi olur ama onemi yok sana belkide tek bisey kazandirabilir tek bi bilgi o bilgiyle ufkun genişler umarım istedigin netlere ulasirsin çene acildi ozur dilerim bende matematik ogretmeni olmak istiyorumda kendimi yetkili gibi hissettim baya bisey anlattim hdsjdhskshkana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,550
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom