Yazıcı hakkında acil.

Calidelly

80+
Reaksiyon skoru
117
Arkadaşlar merhaba, ofiste hp laserjet m1212nf yazıcı bulunmakta, işlemcisini değiştirmiştim anakart ile birlikte şimdi sistem yazıcıyı görmüyor, otomatik tak çalıştır olmasına rağmen sürekli sistem hatası veriyor yükleme yaparken bağlantı gidip geliyor yüklemiyor, parçalar ile ilgili bir durum olabilir mi?
Usb yi neden görmez yada neden gidip gelitir sürekli bi dırırıt dırırıt sesi 😄
Manuel kurmaya çalışıyorum görmüyor, otomatik yüklemeyi kapattım yine aynı sorun anakart ve işlemci değişiminden midir? Chipset, bios güncellemesi yapsam düzelir mi kesin bilgisi olanlar yazarsa sevinirim faturaları çıkaramıyoruz..

Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazıcı başka sistemlerde çalışıyor ama ofisteki bilgisayarda sürekli çevrimdışı görünüyor.
Bilgisi olan yok mudur?

Driver Eksik Yüklenmiş Olabilir Ofis Bilgisayar Da Silip Tekrar Yükleyin Efendim..

Driver Eksik Yüklenmiş Olabilir Ofis Bilgisayar Da Silip Tekrar Yükleyin Efendim..
Driver yüklenmiyor ki, tak çalıştır olarak kullanmama rağmen sürekli usb bağlantısını kesiyor yani aygıt tanımlanma problemi oluyor.

Yazıcı bilgisayarcıda gelince deneyeceğim ama usb bağlantısı isteyecek kurulum yaparken, sürekli koptuğu için yine olmayacak tahminim bende driver yüklemeyi denedim umarım olur ama, yazıcı gelince tekrar deneyeceğim..
Haber Verirsin Dostum Ona Göre Yardım Ederim Gene

Eski anakart ve işlemci kalıntılarını nasıl silebilirim ondan kaynaklı mı acaba ya

Şöyle göstersem daha iyi sanırım sistemde yazıcı elle eklenmiş durumda ama arka planda kendi kendine yüklemeye çalışıyor sürekli bu yüzden de aktif olarak yazıcı kullanılamıyor.

Ekler

• IMG-20220722-WA0004.jpg
    IMG-20220722-WA0004.jpg
    85.2 KB · Hit: 42
Şöyle göstersem daha iyi sanırım sistemde yazıcı elle eklenmiş durumda ama arka planda kendi kendine yüklemeye çalışıyor sürekli bu yüzden de aktif olarak yazıcı kullanılamıyor.
PC de bilgisayar üzerine sağ klik yap tercihlerden yönet'e tıkla açılan sayfada sol tarafta listenin altında aygıt yöneticisi seçeneğine tıkla açılan seçenekleri kontrol et sorun olan ne var. Sorun olanı güncellemeyi dene olmuyorsa sürücüyü kaldır yeniden kur.

PC de bilgisayar üzerine sağ klik yap tercihlerden yönet'e tıkla açılan sayfada sol tarafta listenin altında aygıt yöneticisi seçeneğine tıkla açılan seçenekleri kontrol et sorun olan ne var. Sorun olanı güncellemeyi dene olmuyorsa sürücüyü kaldır yeniden kur.
Olmuyor onları da denedim, bilgisayar şuan formatta tekrar denicem sıfırlanınca :)

Geri