Neler Yeni

Yazıcım kağıdı içine çekmiyor

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Samsung xpress mono m2020 model yazıcım var. Eskiden kağıdı koyduğumda direkt kendisi içine çekip yazıyordu, şimdi kağıdı koyuyorum ama içine çekemiyor, çekmesi için ben elimle ittiriyorym sorunu ne olabilir? Ne yapmam lazım

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Samsung xpress mono m2020 model yazıcım var. Eskiden kağıdı koyduğumda direkt kendisi içine çekip yazıyordu, şimdi kağıdı koyuyorum ama içine çekemiyor, çekmesi için ben elimle ittiriyorym sorunu ne olabilir? Ne yapmam lazım
Bende de aynı yazıcı var . Kağıt ufak önde olsun çekmiyor. Kağıtı yerleştirdiğin zaman içindeki tekerleğe değdiğinden emin olmalısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Toner işini nasıl yapıyorsunuz.

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de aynı yazıcı var . Kağıt ufak önde olsun çekmiyor. Kağıtı yerleştirdiğin zaman içindeki tekerleğe değdiğinden emin olmalısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Toner işini nasıl yapıyorsunuz.
Normalde alıyordum internetten, direkt yeni toner alıyordum ama en son doldurtiyim dedim ve pişman oldum. Doldurunca kağıtlar hep lekeli çıkıyor şimdi bu tonerde bitmek üzere bitince internetten alıcam

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Normalde alıyordum internetten, direkt yeni toner alıyordum ama en son doldurtiyim dedim ve pişman oldum. Doldurunca kağıtlar hep lekeli çıkıyor şimdi bu tonerde bitmek üzere bitince internetten alıcam
Kaç para veriyorsunuz ? Ben 1 sefer doldurma yaptırdım 2 sefer de çip değiştirdim. Sayfalar da temiz çıkıyor hiç leke yok. Toner in yazan kısmını temizliyormış.

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaç para veriyorsunuz ? Ben 1 sefer doldurma yaptırdım 2 sefer de çip değiştirdim. Sayfalar da temiz çıkıyor hiç leke yok. Toner in yazan kısmını temizliyormış.
70 tl idi en son 8 ay falan oldu

Top Bottom