HP Photosmart C3180 yazıcı var elimde baya eski bir ürün fakat görmesi gerekiyor windowsun.
sitesinde sürücüsüde yok nasıl yapıcam yardım edermisiniz lütfen?
dostum bu sürücü değil, sorun varsa düzeltmek için koydukları bir şey onuda denedim ama windows görmüyorki, görmeden neyin sorununu düzelticem.Burada var görünüyorHP Photosmart C3180 All-in-One Yazıcı Yazılım ve Sürücü İndirmeleri | HP® Müşteri Desteği
Şunun için en güncel sürücüleri, yazılımı ve aygıt yazılımını indirin: HP Photosmart C3180 All-in-One Yazıcı.Bu site, Windows ve Mac işletim sistemi için HP Programlama ve Yazıcı ürünlerinin doğru sürücülerini otomatik olarak tespit edebileceğiniz ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz resmi HP...support.hp.com
Bide yazıcının usb sini takınca böyle diyor:
attığın linkten bu çıkıyor:
usb tanınmadı hatası hakkında bilgim yok, onun dışında verdiğim linke tıklayınca otomatik indirmesi lazım google a yazmana gerek yok.dostum bu sürücü değil, sorun varsa düzeltmek için koydukları bir şey onuda denedim ama windows görmüyorki, görmeden neyin sorununu düzelticem.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide yazıcının usb sini takınca böyle diyor:
Alıntıyı görüntüle
attığın linkten bu çıkıyor:
Alıntıyı görüntüle
attığın linki google aya yazdım wiki driver diye bir site çıktı ve driver tesadüfen bugün yüklenmiş ? normalmi?