SON İ3 BÜKÜCÜ
80+
''Welcome to Turkey...''ama diğer ülkeler bizimki kadar sıkmıyor neden
''Welcome to Turkey...''ama diğer ülkeler bizimki kadar sıkmıyor neden
Bunun altına napim yazmayı unutmuşsun kanka. Napim yazarsan tak oturur.
burası türkiye don lastiği gibi 2010 yılındaki yabancı yatarıcımlar geliyor ekonomi güzel e gidiyor filan yıl 2021 ekonomi düşüşde 1 yılda %278 fakirleşti don lastiğini çekersin güzelleşir bıraktığında aynı yere geliyor işte tam anlamda oama diğer ülkeler bizimki kadar sıkmıyor neden
Şuan fizik dersindeyim ve derste şarkı çalıyor polis siren sesi var hocanın sesi boğuk geliyor vallaha çok verimlituşlu telefon kullanan hocalar canlı ders açamaya çalışıyorlar DERSLER ÇOK VERİMLİ !!!
ders e eylül de filan girdim bi baktım olmuyor ekimden beri girmiyorum kafa rahatŞuan fizik dersindeyim ve derste şarkı çalıyor polis siren sesi var hocanın sesi boğuk geliyor vallaha çok verimli
Neyin en iyi cevabını raporlayacağız ?beyler bi arkadaşın teyzesi lisede hoca okullarına yazı gelmiş o söyledi kesin değil ama yüksek bir ihtimal ertelenmiştir , zaten bir iki gün sonra söylerler
YENİ TARİH 16 MAYIS DİYE DÜŞÜNÜLÜYOR
HO beyler <3
(en iyi cevap diye seçebilirsiniz )
Ya da şöyle oluyor ders ne zamanmış bakayım aaa 10 DK önce başlamış boş ver yarısı bitmiş zaten dersin girip ne yapacam.ders e eylül de filan girdim bi baktım olmuyor ekimden beri girmiyorum kafa rahat
Olay aslında tuşlu telefon da değil, öğretildikten sonra yapılsa aslında o zaman verim daha da arttırılabilir. Elbette ders anlatıyorlar ama dediğim gibi yüz yüze farklı olur tabii ki.tuşlu telefon kullanan hocalar canlı ders açamaya çalışıyorlar DERSLER ÇOK VERİMLİ !!!
Bizim kadar vaka sayısı var mı acaba kıyasladığınız ülkelerde?ama diğer ülkeler bizimki kadar sıkmıyor neden
30 dakika bide değil mi ewqeqwewqYa da şöyle oluyor ders ne zamanmış bakayım aaa 10 DK önce başlamış boş ver yarısı bitmiş zaten dersin girip ne yapacam.
Zaten bu vakalarda yapmaları saçmalık olurbeyler bi arkadaşın teyzesi lisede hoca okullarına yazı gelmiş o söyledi kesin değil ama yüksek bir ihtimal ertelenmiştir , zaten bir iki gün sonra söylerler
YENİ TARİH 16 MAYIS DİYE DÜŞÜNÜLÜYOR
HO beyler <3
(en iyi cevap diye seçebilirsiniz )
Aynen. Bazen blok yapıyorlar 60 DK boyunca 0 hareket.30 dakika bide değil mi ewqeqwewq