Neler Yeni

Yazılılar erteleniyor (kesin değil , yüksek bir ihtimal )

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
beyler bi arkadaşın teyzesi lisede hoca okullarına yazı gelmiş o söyledi kesin değil ama yüksek bir ihtimal ertelenmiştir , zaten bir iki gün sonra söylerler
YENİ TARİH 16 MAYIS DİYE DÜŞÜNÜLÜYOR
HO beyler <3
(en iyi cevap diye seçebilirsiniz :) )
Kesin bir şey değil en iyi cevap istiyorsun saçma bir de yaparlarsa.. neyse

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
aslında pandemi o kadar kötü olmadı ama dersler çok sıkıntı oluyor onun dışında güzel ama dersler her şeyi alt üst ettiği için pandemi kötü oldu maalesef :(
Aynen öyle ben okulu hiç sevmiyorum ama dersler zor oluyor bir tek onun haricinde çok iyi ya valla, okula sınav olmaya gitmeden 2 gün önce acaba okulu özledim mi diye düşünüyordum okula gittim hiç özlememişim :ROFLMAO:

rtx 3090

80+ Silver
beyler bi arkadaşın teyzesi lisede hoca okullarına yazı gelmiş o söyledi kesin değil ama yüksek bir ihtimal ertelenmiştir , zaten bir iki gün sonra söylerler
HO beyler <3
Tarih keşke belli olsa 2 yazılı birden gireceğim için.

Lolcü Buse

80+ Bronze

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
838
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
aslında pandemi o kadar kötü olmadı ama dersler çok sıkıntı oluyor onun dışında güzel ama dersler her şeyi alt üst ettiği için pandemi kötü oldu maalesef :(
Bazı öğretmen arkadaşlarım teknoloji ile çok samimi değiller. Şimdiye kadar öğrendiler ama ben yüz yüze olduğu kadar verimli olacağını düşünmüyorum. Dersler için yapacak bir şey yok maalesef bekleyeceğiz bu pandeminin bitmesini. :D

descardes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Buğra parlak
Bazı öğretmen arkadaşlarım teknoloji ile çok samimi değiller. Şimdiye kadar öğrendiler ama ben yüz yüze olduğu kadar verimli olacağını düşünmüyorum. Dersler için yapacak bir şey yok maalesef bekleyeceğiz bu pandeminin bitmesini. :D
tuşlu telefon kullanan hocalar canlı ders açamaya çalışıyorlar DERSLER ÇOK VERİMLİ !!!

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
HO beyler <3
Ramazanda sınavları yapmıcaklar ve 16 mayıs bayram veya haftasonu sokağa çıkma yasağı oluyor bayramdan sonrada sınav yapmazlar.

Lolcü Buse

80+ Bronze
ama diğer ülkeler bizimki kadar sıkmıyor neden

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,552
Üyeler
159,173
Son üye
egekral