Yazılılar erteleniyor (kesin değil , yüksek bir ihtimal )

beyler bi arkadaşın teyzesi lisede hoca okullarına yazı gelmiş o söyledi kesin değil ama yüksek bir ihtimal ertelenmiştir , zaten bir iki gün sonra söylerler
YENİ TARİH 16 MAYIS DİYE DÜŞÜNÜLÜYOR
HO beyler <3
(en iyi cevap diye seçebilirsiniz :) )
Kesin bir şey değil en iyi cevap istiyorsun saçma bir de yaparlarsa.. neyse

aslında pandemi o kadar kötü olmadı ama dersler çok sıkıntı oluyor onun dışında güzel ama dersler her şeyi alt üst ettiği için pandemi kötü oldu maalesef :(
Aynen öyle ben okulu hiç sevmiyorum ama dersler zor oluyor bir tek onun haricinde çok iyi ya valla, okula sınav olmaya gitmeden 2 gün önce acaba okulu özledim mi diye düşünüyordum okula gittim hiç özlememişim :ROFLMAO:

beyler bi arkadaşın teyzesi lisede hoca okullarına yazı gelmiş o söyledi kesin değil ama yüksek bir ihtimal ertelenmiştir , zaten bir iki gün sonra söylerler
HO beyler <3
Tarih keşke belli olsa 2 yazılı birden gireceğim için.

aslında pandemi o kadar kötü olmadı ama dersler çok sıkıntı oluyor onun dışında güzel ama dersler her şeyi alt üst ettiği için pandemi kötü oldu maalesef :(
Bazı öğretmen arkadaşlarım teknoloji ile çok samimi değiller. Şimdiye kadar öğrendiler ama ben yüz yüze olduğu kadar verimli olacağını düşünmüyorum. Dersler için yapacak bir şey yok maalesef bekleyeceğiz bu pandeminin bitmesini. :D

Bazı öğretmen arkadaşlarım teknoloji ile çok samimi değiller. Şimdiye kadar öğrendiler ama ben yüz yüze olduğu kadar verimli olacağını düşünmüyorum. Dersler için yapacak bir şey yok maalesef bekleyeceğiz bu pandeminin bitmesini. :D
tuşlu telefon kullanan hocalar canlı ders açamaya çalışıyorlar DERSLER ÇOK VERİMLİ !!!

HO beyler <3
Ramazanda sınavları yapmıcaklar ve 16 mayıs bayram veya haftasonu sokağa çıkma yasağı oluyor bayramdan sonrada sınav yapmazlar.

ama diğer ülkeler bizimki kadar sıkmıyor neden

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,711
Üyeler
185,154
Son üye
Draven25