Eren Eser
80+ Bronze
Dahası
Uzaktan eğitimden adam akıllı verim alabilen var mı?
Çıkar da gölgesinde ders çalışalım .ddBen girmiyom. Zaten en fazla 4 kişi giriyor. Bi de tonguç daha iyi anlatıyo
Zaten 12. sınıfların ertelenmemişti. 9,10 ve 11. sınıfların ertelendi diye biliyorum.Bizim okulda da 12. sınıflar sınavlara girdi.Konya lise 4
Bende öyle yapmak istedim anan kabul etmediler bide test çöz diyoTonguç izliyorum
Biz olduk raad olmak benSizce yazılı olacak mıyız ? (Lise)
Bence olur çünkü Cuma gunu 56 k vaka var iken pazar günü yasak vardı 50 k oldu yani -6k vaka düştü ramazandada yasaklar getirirler bence böylece vakalar 15-20 k seviyelerine Duser diye tahmin ediyorum sizce yaparlar mı fikirleriniz nedir ?
Harbi la anlayan var mı ben bazı dersleri anliyom ama çok degilUzaktan eğitimden adam akıllı verim alabilen var mı?
???????
Kaçıncı sinifsinBiz olduk raad olmak ben
Yanlış yazmış galiba knk???????
Zaten 12. sınıfların ertelenmemişti. 9,10 ve 11. sınıfların ertelendi diye biliyorum.Bizim okulda da 12. sınıflar sınavlara girdi.
Sizinkiler mecbur olacak gibi duruyor. Yaxılıları yapıp direkt okulu kapatırlar benceHee sen lise 4 Sun knk size iptal olmadı
9Kaçıncı sinifsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlış yazmış galiba knk
Welcome to Turkey
arada ben de anlıyom ama hocalar robot gibi anlatıyorlar ekran başındaHarbi la anlayan var mı ben bazı dersleri anliyom ama çok degil
Yani dinleyince anlarsın ancak yüz yüze kadar değil.Lise 2 yim 9 dayken yapamadığım notu online da yaptım.Harbi la anlayan var mı ben bazı dersleri anliyom ama çok degil