EmreBey52
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,203
Adam olana çok bile misaliOyun oynarken Fps i görmek için sol alta Fps gösterici kurmuştum nvidianın kendisinden 17 Fps diyor
Adam olana çok bile misaliOyun oynarken Fps i görmek için sol alta Fps gösterici kurmuştum nvidianın kendisinden 17 Fps diyor
İnanıyor musun buna cidden?Cuma gunu 56 k vaka var iken pazar günü yasak vardı 50 k oldu yani -6k vaka düştü
Eyvallah .d
Bu arada 1.2k hit almışssın yuh
sabah kalkınca tüm bilgileri unutuyordumAynen bende o şekilde ben sınav haftası çalışırdım yine öyle yaparım ancak stresten aklıma bir şey girmezdi gece 2 3 e kadar ders çalışırdım sabah kalkar tekrar bakardım yine bir şekilde yaptık.
Hayırlı olsun.Arkadaşlar ramlerim geldi beeeee geldiler şimdi takicam hadi bismillah
sınavlar yaklaşınca yazarlar tabloya 5k vaka diye sıkıntı yok her türlü olucaz gibi :/Sizce yazılı olacak mıyız ? (Lise)
Bence olur çünkü Cuma gunu 56 k vaka var iken pazar günü yasak vardı 50 k oldu yani -6k vaka düştü ramazandada yasaklar getirirler bence böylece vakalar 15-20 k seviyelerine Duser diye tahmin ediyorum sizce yaparlar mı fikirleriniz nedir ?
Mhhh en sevdiğimziya selçuk: ooo vakalar 50k olmuş tam sınav zamanı