3-4 sene önce kullanmıştım pek bir etki yaratmamıştı belki sorun bendedirCode.org sitesi ile kendine bir temel oluşturarak başlayabilirsin.
Python kolay sayılabilir ilk onu öğrenirsen diğer dillere geçiş aşamasında sıkıntı yaşabilirsin belki.Tamamdır. Python'dan başlama mı önerir misin ?
O zaman Phyton'dan başlayabilirim. Nereden izlemeliyim sence ?3-4 sene önce kullanmıştım bende pek bir etki yaratmamıştı belki sorun bendedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Python kolay sayılabilir ilk onu öğrenirsen diğer dillere geçiş aşamasında sıkıntı yaşabilirsin belki.
Öneririm. Şöyle başlangıç seviyesi anlatanları izleyip önce mantığı kavramanda fayda var. Benim gibi direk olaylara girme sonucunu görüyorsun .Tamamdır. Python'dan başlama mı önerir misin ?
Cümlemi tekrar oku bence başlayabilirsin tabii ki ama dediğimi dikkate al,Udemy’deki kurslara bakabilirsin param yok dersen YouTube’da sürüyle video var.O zaman Phyton'dan başlayabilirim. Nereden izlemeliyim sence ?
He kanka ben onu yanlış okumuşum ya.Cümlemi tekrar oku bence başlayabilirsin tabii ki ama dediğimi dikkate al,Udemy’deki kurslara bakabilirsin param yok dersen YouTube’da sürüyle video var.