Neler Yeni

Yazılım Bilen Biri Bir Yerlere Gelir mi?

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
Tıp ve yazılım hiçbir zaman eskimez

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Meslek lisesine gidiyorum bilişim bölümü hocalar daha ne anlatıklarını bile bilmiyor eğer mevzun olursam özel kurs şart gibi gözüküyor ama hocalar da bir yandan işsiz kalmazsinız diyor çok kafa karıştırıcı bir bölüm.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Meslek lisesine gidiyorum bilişim bölümü hocalar daha ne anlatıklarını bile bilmiyor eğer mevzun olursam özel kurs şart gibi gözüküyor ama hocalar da bir yandan işsiz kalmazsinız diyor çok kafa karıştırıcı bir bölüm.
Belki sen hocaların ne anlattığını anlayamıyorsun.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Belki sen hocaların ne anlattığını anlayamıyorsun.

Arkadaş bu konuda haklı şuan ki üniversitelerin hiç birinde adam akıllı eğitim yok hocalar sadece kavramların ne olduğuna deginiyorlar hiç biri çalışma mantığına ve kritik konularına deginmiyor ben uniyi bitireli 3 yil oldu örnek veriyorum android'in çalışma mantığını veritabanlarinin çalışma mantığını kendim çözdüm hocalar ise sadece veritabanı şu işe yarıyor diyip birakiyorlar

21ebu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ebubekir
Ben şimdi çabalayıp yazılım öğrensem nerden para kazanıcam
Tamamen para kazanma gözüyle bakmak yerine hobi gözüyle bakıp işini severek ve kaliteli yaparsan para istemediğinden fazla gelir

Yazılımın birçok dalı mevcut
Bunlardan birkaç örnek vermem gerekirse

Oyun programlayabilirsin ve Steam, Google Play, App Store ve benzeri platformlardan ücretli olarak yayımlayıp oradan para kazanabilirsin

Bionluk'tan Web sitesi yapıp satabilirsin

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Yazılım bilen birisi bir yerlere gelir mi? Nasıl para kazanır neler yapabilir?

Tarafsız olarak bakıcak olursak bu dünya garip bir dünya sadece paramı kazanıp hayatımı yaşayayım diyorsan sıradanlığa hoşgeldin derim

Fakat bir fikrin varsa sürekli kendini geliştirmeye hevesli bir insansan yani kısacası bilgiye aç bir insansan bırak parayı ve çok iyi bir yazılımcı olmaya bak çünkü başarı dediğin şey insan eylemleri sonucunda ortaya çıkmaktadır .

Eğer eylemlerini iyi bir şekilde kontrol edersen başarı zaten senin peşinde olacaktır ve bu dünya ile ilgili bir fikrin var ise işte o zaman en iyisi sen olursun emin ol buna gayretini göster platformların yani bilgisayarın android'in veya ios'un vb. şeylerin mantığını kavradığında her şey daha basit kaçacaktır .

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
yazılım şuan için çok değer gören bir meslek ileride bu çok çok daha fazla artıcaktır

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben şimdi çabalayıp yazılım öğrensem nerden para kazanıcam
1-HTML ve CSS öğrenip internet sitesi tasarlayabilirsin.
2-Freelancer iş yapabilirsin.
3-Basit uygulamalar veya komplek uygulamalar geliştirebilirsin.
4-Teefon uygulamaları geliştirebilirsin.
5-Oyun geliştirebilirsin.
6-Robotik kodlama yapabilirsin.
7-Küçük devre elemanı programlayabilirsin.
ve baya devam eden bir liste.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Elektronik daha önemli. Yazılım ile elektroniği kullanırsın. Başka da bir şey yapamazsın. Tıpkı bir arabayı kullandığın gibi.

Sfb32

80+
Projelerin yeter. Eğer iyi derecede proje ve dilin varsa ve kendini sürekli geliştirirsen gelirsin.

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Yazılım bilen birisi bir yerlere gelir mi? Nasıl para kazanır neler yapabilir?
Bak şimdi kardeşim bu foruma yazı yazarken bile elindeki telefon kullandığın modem 3/4/5G ağ bir server cloudflare xenforo ve çok daha şey yazılım ile çalışıyor tabi xenforo yazılım ama xenforonun satışı da yazılımla yapılıyor her şey yazılım tamamen yazılım içtiğin su bile teker teker denizden falan getirilmiyor makineler ve makinelerdeki yazılımla getiriliyor
tabikide çok mantıklı ama çok iyi bir hayal gücüne ve azimli olmaya ihtiyacın var mesela adamın biri demiş ki telefonlara kalem koyalım "oha çok mantıklı" demişler şimdi bak galaxy note modellerine en büyük özelliği kalemli olması ve kalemin de bir yazılımı var
bu samsunga milyonlarca belki de milyarlarca kâr sağladı tabikide dediğim kişi de milyonları kırmıştır şimdiden

Top Bottom