Yazılım için Mac ve ya Windows

scholmes

80+
Reaksiyon skoru
3
Beyler derslerim için laptop alıcağım fakat 2 tane c# dersim bulunmakta. Windows form App falan yazarken mac kullanmak sıkıntı yaratır mı?
Çoğu developer Mac kullanıyor fakat ilerde bana c# ve ya alaklı bir şey geliştirirken bana sorun çıkarmasını istemiyorum.(Ayrıca windows kurmak vs) Mac’e yakın olma sebebim Batarya nın 17 saatlere çıkabilmesi ve ayrıca uzun ömürlü olması.m3 ve ya m4 chip düşünüyorum. Windows olarakda hp victus almayı planlıyorum.

50k ya kadar çıkarım ama windows için 37klık 4060 100w bir pc buldum. M4 chip de 45 k

Beyler derslerim için laptop alıcağım fakat 2 tane c# dersim bulunmakta. Windows form App falan yazarken mac kullanmak sıkıntı yaratır mı?
Çoğu developer Mac kullanıyor fakat ilerde bana c# ve ya alaklı bir şey geliştirirken bana sorun çıkarmasını istemiyorum.(Ayrıca windows kurmak vs) Mac’e yakın olma sebebim Batarya nın 17 saatlere çıkabilmesi ve ayrıca uzun ömürlü olması.m3 ve ya m4 chip düşünüyorum. Windows olarakda hp victus almayı planlıyorum.
kendıne bağlı oyun oynıcam dersen dırek mac elenıyo çok sosyalım dışardada çalışırım dersen o butçeye taşınabılır wındows dan ne kadar verım alırsın o da soru ışaretı

Yazılım için MAC

macin yapabildigi windowsun yapamadigi şey yok windowsun yapabildigi macin yapamadigi cok sey var bu ikilemde kaldiysaniz tek olay konfor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,992
Üyeler
186,419
Son üye
səbinə
Geri