Benim bildiğim bu yaklaşık olarak 7.5 saat gidiyordu sanırımHerkese merhaba,
Yazılım ile ilgileniyorum ve şarj süresi uzun, yıllarca beni götürebilecek bir laptop almayı düşünüyorum. Cihaz önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba, öneriniz için teşekkürler fakat Monster markası dışında bir notebook satın almak istiyorum.Benim bildiğim bu yaklaşık olarak 7.5 saat gidiyordu sanırım
Huma H4 V5.2 14,1" İş Bilgisayarı - Gümüş | Monster Notebook
www.monsternotebook.com.tr
Gaming bir laptop mu istiyorsunuz donanım olarak?Merhaba, öneriniz için teşekkürler fakat Monster markası dışında bir notebook satın almak istiyorum.
Hayır, şuan gaming bir notebook kullanıyorum. Doğal olarak şarj süresi çok az, çok ısınıyor ve çok fazla fan sesi var. İş için işlemcisi U veya G serisi bir cihaz olabilir.Gaming bir laptop mu istiyorsunuz donanım olarak?
imkanı yok, video izleme anca 6 saatTuf a15 2022 rtx 3060 r7 6800h bazı testlerde 10 saate kadar dayanıyor
clevo kasa.Monster humayı geçen gün mağazada inceledim o kadar kötü kasası var ki asla alınmaz.Klavye ile yazarken bütün kasa oynuyor
Hocam o zaman mac alın.Hayır, şuan gaming bir notebook kullanıyorum. Doğal olarak şarj süresi çok az, çok ısınıyor ve çok fazla fan sesi var. İş için işlemcisi U veya G serisi bir cihaz olabilir.
Kız kardeşimde monster huma var. Kesinlikle katılıyorum. Kasası 11 senelik laptopumdan daha kötü. Yazı yazarken klavye içine esniyor resmen. Ekran desen sanki kağıt, çarpsan bükülecek gibi. Sırf kasası için bile alınmazMonster humayı geçen gün mağazada inceledim o kadar kötü kasası var ki asla alınmaz.Klavye ile yazarken bütün kasa oynuyor
Merhaba,Tuf a15 2022 rtx 3060 r7 6800h bazı testlerde 10 saate kadar dayanıyor
Merhaba,pil konusunda en iyisi hp victus 3060+ryzen 5 opan
Evet, MacBook Air M1 ilk tercihlerim den biri oldu. Tek korkum uzun yıllar Windows kullandığım için macOS a alışmak. Yazılım konusunda bazı konularda sorun yaşabilirim.Hocam o zaman mac alın.