Yazılım mı , Dijital Pazarlama mı?

Alihann

80+
Reaksiyon skoru
9
Öncelikle merhaba ilk defa bir konu açıyorum yazım hatam vesaire olursa affola.

Benim aklıma takılan sorunlardan birtanesi pandemi döneminde orta derece bir üniversiteden 2 yıllık bilgisayar programcılığı okudum. Pandemi döneminde olması nedeniyle
pek verim alamadım fakat yazılım hakkında temel bir bilgim oluştu.

Sonrasında yazılım konusunda emin olamayıp Dokuz Eylül Üniversitesi'nde önlisans Pazarlama bölümünü okumaya karar verdim şu anda 1. yılım..

Fakat, yazılımda mı kendimi geliştirsem? sorusu aklımdan eksik olmuyor iki bölüme de baktığımda geleceği var fakat yine de aklım çok karışık

Yazılımda çok fazla rekabet olduğuna dair haberler dolanıyor bu beni düşündürüyor, işsiz kalmak istemiyorum..

daha doğrusu sormak istediğim hangi bölümden ilerlersem işsiz kalmam, hangisinde iş bulmam daha kolay vs.

Yazılım daha iyi bence ileri yıllarda yazılım güvenliği mesleği bile çok rağbet görecek
Dijital Pazarlama biraz daha basit geliyor (bana göre yanlışım varsa kusura bakmayın)

Yazılım daha iyi bence ileri yıllarda yazılım güvenliği mesleği bile çok rağbet görecek
Dijital Pazarlama biraz daha basit geliyor (bana göre yanlışım varsa kusura bakmayın)
yok hocam sıkıntı değil sadece gelecek kaygısı, işsiz kalmak istemiyorum yaşımda 21 oldu malum 1-2 yıl yazılım çalışarak iş bulabilir miyim mesela

yok hocam sıkıntı değil sadece gelecek kaygısı, işsiz kalmak istemiyorum yaşımda 21 oldu malum 1-2 yıl yazılım çalışarak iş bulabilir miyim mesela
Hocam bnim lgs yılım sizce yaz tatilinde yazılıma çalışmalı miyim

yazılımda işsiz kalmassın ama iyi yapman gerek

Sevdiğini yap. Sevdiğini yaparsan, daha fazla çalışarak, daha istekli, daha layığıyla yaparsın. Bu da sana başarıyı verir. Başarı da imkanları ve parayı verir. Hem sevdiğini yapıp hem parayı elde etmiş olursun. Parası az olursa da dertlenmezsin.

Bu arada yazılımcılar evdenmi çalışıyor

Öncelikle merhaba ilk defa bir konu açıyorum yazım hatam vesaire olursa affola.

Benim aklıma takılan sorunlardan birtanesi pandemi döneminde orta derece bir üniversiteden 2 yıllık bilgisayar programcılığı okudum. Pandemi döneminde olması nedeniyle
pek verim alamadım fakat yazılım hakkında temel bir bilgim oluştu.

Sonrasında yazılım konusunda emin olamayıp Dokuz Eylül Üniversitesi'nde önlisans Pazarlama bölümünü okumaya karar verdim şu anda 1. yılım..

Fakat, yazılımda mı kendimi geliştirsem? sorusu aklımdan eksik olmuyor iki bölüme de baktığımda geleceği var fakat yine de aklım çok karışık

Yazılımda çok fazla rekabet olduğuna dair haberler dolanıyor bu beni düşündürüyor, işsiz kalmak istemiyorum..

daha doğrusu sormak istediğim hangi bölümden ilerlersem işsiz kalmam, hangisinde iş bulmam daha kolay vs.
ikisi de aynı düzey sayılır yazılımın bizim ülkemizde çok rağbet görüp popüler olmasına daha çok var örnek: Amerika, Hollanda gibi seviyeye gelmemiz 2028 yılında falan başlar ama dijital pazarlama şuanda da çok aktif bundan sonra da olacak örneğin bir üründen piyasada birçok farklı model var insanlar bunların hangisi alacak bilemiyor burda da devreye pazarlama giriyor ne kadar iyi olursa o kadar satar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,371
Üyeler
183,829
Son üye
Fur0120
Geri