E erdem0222 80+ Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 3 Reaksiyon skoru 2 3 Eylül 2021 #1 Bu yıl 2 yıllık Bilgisayar Programcılıgı kazandım ve DGS ile Yazılım Mühendeslliğine tamamlamak istiyorum hangi sertifikaları edinmem lazım ve kendimi bu konuda nasıl geliştirebilirim?
Bu yıl 2 yıllık Bilgisayar Programcılıgı kazandım ve DGS ile Yazılım Mühendeslliğine tamamlamak istiyorum hangi sertifikaları edinmem lazım ve kendimi bu konuda nasıl geliştirebilirim?
Enivici Vokke 80+ Gold Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 5,426 Reaksiyon skoru 3,384 3 Eylül 2021 #2 Üniversiteleri arayıp kaçıncı sınıftan başlattıklarını sor. 1. sınıftan başlayacaksın büyük ihtimalle.
Üniversiteleri arayıp kaçıncı sınıftan başlattıklarını sor. 1. sınıftan başlayacaksın büyük ihtimalle.
E erdem0222 80+ Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 3 Reaksiyon skoru 2 3 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ben kendmi geliştirmek amacım 1 sınıftan baslamam onemlı degılhangı sertıfkılalar hangı alanlarda ıse yarıyor onu ogrenmek ıstıyorum
ben kendmi geliştirmek amacım 1 sınıftan baslamam onemlı degılhangı sertıfkılalar hangı alanlarda ıse yarıyor onu ogrenmek ıstıyorum