Neler Yeni

Yardım yazılım öğrencisi laptop önerisi 45k-50k

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat Canıtez
bunu görmüştüm ama taksitle alıcağım için ve taksitle birlikte bütçeyi çok aşıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam thunderbolt tarafında korkunuz olmasın ama diğer tarafında thunderbolt olması lazım ve desteklemesi gerek thunrerbolt gayet hızlı.
anladım peki uygulamalar kurulabiliyor mu yoksa sadece foto video gibi şeyler mi kullanılıyor

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
bunu görmüştüm ama taksitle alıcağım için ve taksitle birlikte bütçeyi çok aşıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladım peki uygulamalar kurulabiliyor mu yoksa sadece foto video gibi şeyler mi kullanılıyor
Uygulama kurulabilir diye biliyorum yoksa çok saçma olurdu.

uribiru

80+
Elimde yeteri kadar güçlü bir masaüstü bilgisayar var oyun amaçlı.
Üniversite 2.sınıf bilgisayar mühendisliği okuyorum sadece dışarı da ve evde film izlerken kullanmak için bir de belki düşük seviye oyunları oynamak için bir laptop arıyorum
macbookun iyi olduğunu biliyorum ancak bu bütçede 16ramli modeller yok neredeyse olanlar da 256gblık o yüzden onun yerine yüksek ramli bir laptop arıyorum
taşıma açısından da emin değilim hafif olsa daha iyi olur tabii ki
bütçe 45k 50k arası çok fp olursa üstü de zorlanabilir.
tercihini mac'ten yana yapmanı önermem zira bilgisayar bölümlerinde kullanılan programlar ör: vs'da db bağlantısı için gereken paketler mac'te nedense hataya sebebiyet veriyor ve korsan olayı olmadığından kaynaklı da bütün yazılımlara aylık ücret ödemen gerekecek ha illaki mac'e de korsan indirebiliyorsun diyenler çıkacaktır, mac sonraki yazılım güncellemesinde indirdiğin bütün korsan uygulamaları kaldırıyor ve tekrar kurman gerekiyor

Top Bottom