Neler Yeni

Yazılım Öğrenmek İçin Kurs Önerisi

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Yazılım öğrenmek istiyorum ama hangi dilden başlamam gerektiğini bilmiyorum. Her şeye sıfırdan başlayacağım. Hangisinden başlamam gerektiğini önerirsiniz? Ve buna uygun kurs/video önerir misiniz?

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Yazılım öğrenmek istiyorum ama hangi dilden başlamam gerektiğini bilmiyorum. Her şeye sıfırdan başlayacağım. Hangisinden başlamam gerektiğini önerirsiniz? Ve buna uygun kurs/video önerir misiniz?
Bu konuda yazdığım rehbere bakabilirsin:

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konuda yazdığım rehbere bakabilirsin:
Tamam o zaman python ile başlayacağım. Ama bana ücretsiz kurs lazım. Önerdiğiniz kursu alabilirdim ama 3 saat kalmış fiyat için. Ben de şimdi gidip karta para yükletmem gerek lakin hem hava karardı hem de marketler kapandı. Önerebileceğiniz ücretsiz kurs var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Tamam o zaman python ile başlayacağım. Ama bana ücretsiz kurs lazım. Önerdiğiniz kursu alabilirdim ama 3 saat kalmış fiyat için. Ben de şimdi gidip karta para yükletmem gerek lakin hem hava karardı hem de marketler kapandı. Önerebileceğiniz ücretsiz kurs var mı?
Udemy ücretsiz kursları var veya turkcell geleceği yazanlar ve btk akademiden de ders alabiilrsiniz ben python için geleceğiyazanlardan ders almıştım.(ücretsiz)

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Udemy ücretsiz kursları var veya turkcell geleceği yazanlar ve btk akademiden de ders alabiilrsiniz ben python için geleceğiyazanlardan ders almıştım.(ücretsiz)
Sizin aldığınız desteği link olarak atarsanız daha mutlu olurum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Sizin aldığınız desteği link olarak atarsanız daha mutlu olurum.
ben burdan öğrendim temel olarak.
101
102
103
104 olarak kademeler var ben sadece 101 olanı öğrendim eğer hepsini öğrenirsen daha kapsamlı olur.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Zaten haftada 2 3 defa o fiyatlara düşürüyorlar o zaman almanızı tavsiye ederim. Udemy üzerinden ücretli şekilde almanızı özellikle soru cevap kısmı için öneririm. Onun haricinde 1 milyon istihdam projesi kapsamında btk akademi üzerinden yayınlanan kurslara da bakabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca çalışırken takıldığın noktaları bana da sorabilirsin. :)

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Zaten haftada 2 3 defa o fiyatlara düşürüyorlar o zaman almanızı tavsiye ederim. Udemy üzerinden ücretli şekilde almanızı özellikle soru cevap kısmı için öneririm. Onun haricinde 1 milyon istihdam projesi kapsamında btk akademi üzerinden yayınlanan kurslara da bakabilirsin.
https://www.udemy.com/course/temel-python-kursu/learn/lecture/18866374#content
Şu anda buna bakıyorum faydalı gibi duruyor. Büyük ihtimalle yarın biter.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Evet başlayabilirsiniz. Bitirme değil öğrenme odaklı olman daha iyi olur. Çünkü yeri gelecek aynı konuyu 1 hafta öğrenemeye çalışacaksın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de programlamaya ne için başlamak istiyorsun ?
Açıkcası daha tam karar vermedim ama önce web sitesi tasarlama (ki profesyonelleştikten sonra bunu pazarlarda satmayı düşünüyorum) ardından ise ufak ufa oyun tasarımı ve uygulama tasarımı olarak planlıyorum. Python'ı basit olduğu için seçtim öncelik olarak. Çünkü sanırım bütün diller birbirine benziyormuş ve basit olanı kavrarsam daha çabuk genişlerim diye düşündüm. Ayrıca bir sorum olacaktı, Python ile ne gibi işler yapabilirim?

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
İnternette bir sürü kaynak var. Beğendiğin yerden başla. Üyelik yada ücret isteyen yerlerden uzak dur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,021
Üyeler
165,107
Son üye
ismet8080
Top Bottom