Neler Yeni

yazılım öğrenmeye çalışıyorum

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
başlıktada yazdığım gibi yazılım öğrenmeye çalışıyorum
1622989626217.png

öğrenmek için bu kitabı almıştım ama almadan öncede youtubedan html ile alakalı bir video serisi izlemiştim ve gayette anlayıp uygulayabiliyordum kitapta 80 sayfa civarı okudum geneli bildiğim şeyler bilmediğim şeylerde var ama bunları okuyup geçiyorum sorum şu sizce video izleyerek mi yapiyim yoksa kitaptan okuyup vs mi

ikista

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Hakan YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Programalama Dilleri, Yazılım
Video izleyerek ve en önemlisi pratik yaparak daha verimli olur.

akan

80+ Bronze
HTML çok değişen bir dil değil, kitap uygun o yüzden ama yine de videolar ve internetteki yazılı kaynaklar daha iyi olur.

Aware

80+ Silver
Video önemli daha detaylı anlatılıyor bence.

cnut

80+ Bronze
Reklam yapmak gibi olmasın ama murat yücedağ izlemeni öneririm. Yaparken boş boş izlemeyip yaptıklarını tekrarla. Atıyorum C# serisi bitti gidip kendin bir tane proje yapmaya çalış. Proje yaparken illaki yapamayacağın veya kullanmayı bilmediğin yerler olacaktır bunları da internetten araştırarak neyin nasıl yapıldığını öğrenirsin. Videolar işin sadece teori kısmı. Ne kadar proje yaparsan kendini o kadar çok geliştirirsin. Artık eskisi gibi mühendisler sayfalarca kod yazmıyor(genel konuşuyorum büyük şirketleri dahil etmiyorum) genellikle internetten buldukları examples projectleri kendi ihtiyaçlarına göre değiştiriyorlar.

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Video izleyerek ve en önemlisi pratik yaparak daha verimli olur.
HTML çok değişen bir dil değil, kitap uygun o yüzden ama yine de videolar ve internetteki yazılı kaynaklar daha iyi olur.
Video önemli daha detaylı anlatılıyor bence.
Reklam yapmak gibi olmasın ama murat yücedağ izlemeni öneririm. Yaparken boş boş izlemeyip yaptıklarını tekrarla. Atıyorum C# serisi bitti gidip kendin bir tane proje yapmaya çalış. Proje yaparken illaki yapamayacağın veya kullanmayı bilmediğin yerler olacaktır bunları da internetten araştırarak neyin nasıl yapıldığını öğrenirsin. Videolar işin sadece teori kısmı. Ne kadar proje yaparsan kendini o kadar çok geliştirirsin. Artık eskisi gibi mühendisler sayfalarca kod yazmıyor(genel konuşuyorum büyük şirketleri dahil etmiyorum) genellikle internetten buldukları examples projectleri kendi ihtiyaçlarına göre değiştiriyorlar.
teşekkürler önerileriniz için kitabı bırakıp video izleyeceğim yüksek ihtimal

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dediğin sayfaya baktım önce html css javascript gibi şeylerle başlamak istiyorum ama uzun detaylı bir konu göremedim kanalda bunlarla alakalı önerebileceğin varmıdır

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can
videolardan anlayabiliyorsan ve öğrenebiliyorsan videolar daha iyi olur gibi

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
W3scools gittiğin her yerde elinin altında.
https://www.w3schools.com/
güzelmiş bu baya bakıcam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

web odası diye bir kanal buldum gayet güzel anlatıyor ama videolar 5 yıl öncesine ait bir sıkıntı çıkarmı bu konuda yani yeni videolar mı izlemeliyim eskilerde sıkıntı olmazmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Video izle ve pratik yap ek olarak turkcell geleceği yazanlar sitesinide önerebilirim

robop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Utku Şahin
Frontendin bir sonu yok karşına sürekli farklı teknolojiler çıkacak bunun farkında olmalısın önce. Ardından kavraya kavraya yavaş yavaş ilerle. Bir şeyi öğren, iyi öğren, zamanla çok şey öğrenirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,918
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan
Top Bottom