Neler Yeni

Yazılım ve Dersler için Laptop önerisi

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
16 GB ram olan modeli yok mu acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

D serileri aklımdaydı hocam güzeller fakat mesela oyuncu bu fiyat bandindaki oyuncu laptoplariyla farkı ne oluyor tam olarak
ekran kartı farkı var. huawei 25k fiyatlı bilgisayarda ekran kartı yok ama mesela levono veya acer modellerinde 23 24k paraya 3050 kartı olan laptoplar mevcut yine de sen bilirsin

spacez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Çağdaş
ekran kartı farkı var. huawei 25k fiyatlı bilgisayarda ekran kartı yok ama mesela levono veya acer modellerinde 23 24k paraya 3050 kartı olan laptoplar mevcut yine de sen bilirsin
ben de onu tam kavrayamadim aynı fiyata ekstra olarak 3050 kart geliyor sık hafif olması dışında başka artışı yok mu gaming olmayan laptoplarin eğer öyleyse com oyun oynamasamda gaming almam daha mantıkli olmaz mi

Emsal

80+ Silver
ben de onu tam kavrayamadim aynı fiyata ekstra olarak 3050 kart geliyor sık hafif olması dışında başka artışı yok mu gaming olmayan laptoplarin eğer öyleyse com oyun oynamasamda gaming almam daha mantıkli olmaz mi

Son düzenleme:

Natsu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emrullah Baykan
Huawei cihazlardan uzak durun. Kronik problemleri çok fazla ve kalitesiz servisleri var.

spacez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Çağdaş
Huawei cihazlardan uzak durun. Kronik problemleri çok fazla ve kalitesiz servisleri var.
hocam tam karar vermişken şüpheye düşürdünüz 😭 siz ne önerirdiniz?

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Adem Türk
hayır farklı bir avantajı yok sadece daha ince

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,401
Üyeler
159,618
Son üye
Alfread
Top Bottom