Yazılım ve Dersler için Laptop önerisi

16 GB ram olan modeli yok mu acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

D serileri aklımdaydı hocam güzeller fakat mesela oyuncu bu fiyat bandindaki oyuncu laptoplariyla farkı ne oluyor tam olarak
Daha hafif oluyolar malzeme kalitesi iyi oluyor ayrıca daha sessiz ve şık

16 GB ram olan modeli yok mu acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

D serileri aklımdaydı hocam güzeller fakat mesela oyuncu bu fiyat bandindaki oyuncu laptoplariyla farkı ne oluyor tam olarak
ekran kartı farkı var. huawei 25k fiyatlı bilgisayarda ekran kartı yok ama mesela levono veya acer modellerinde 23 24k paraya 3050 kartı olan laptoplar mevcut yine de sen bilirsin

ekran kartı farkı var. huawei 25k fiyatlı bilgisayarda ekran kartı yok ama mesela levono veya acer modellerinde 23 24k paraya 3050 kartı olan laptoplar mevcut yine de sen bilirsin
ben de onu tam kavrayamadim aynı fiyata ekstra olarak 3050 kart geliyor sık hafif olması dışında başka artışı yok mu gaming olmayan laptoplarin eğer öyleyse com oyun oynamasamda gaming almam daha mantıkli olmaz mi

ben de onu tam kavrayamadim aynı fiyata ekstra olarak 3050 kart geliyor sık hafif olması dışında başka artışı yok mu gaming olmayan laptoplarin eğer öyleyse com oyun oynamasamda gaming almam daha mantıkli olmaz mi

Son düzenleme:
Huawei cihazlardan uzak durun. Kronik problemleri çok fazla ve kalitesiz servisleri var.

hayır farklı bir avantajı yok sadece daha ince

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,161
Üyeler
185,035
Son üye
sayrox.0
Geri