Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
Teşekkür ederim hallettim çoktan.basit bir şey ise belki yardımcı olabilirim. 4 yıl önce ilgiliydim
Teşekkür ederim hallettim çoktan.basit bir şey ise belki yardımcı olabilirim. 4 yıl önce ilgiliydim
Ben hala buradayimKlubün yarısı cezalı diğer yarısı da en son milattan önce girmiş foruma.
Dosya konumunu mu attın burayaalımlar devam ediyormu yazılıma daha 30 dk önce başladım 17 yaşındayım öğrenmeye hevesliyim
buda ilk projem: file:///C:/Users/90545/Desktop/Merhaba%20D%C3%BCnya!.html
Şu kadar basit kodu başka bir siteden almışsın. Linkini bile atabilirim. (26.06.202'den düzenleme : durun hatta atayımBeni tanıyan tanıyordur zaten .dC#:Download, Edit & Run this example! using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.Threading.Tasks; namespace ConsoleApp1 { class Program { static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("English: Hello Türkçe: Merhaba"); Console.ReadLine(); } } }
https://codepen.io/HunorMarton/pen/VwKwgxX Başka birisinin kodunu köşedeki youtube logosunu kaldırıp bize 3 günde yaptım diyorsun ha (Youtube logosu kodu yazan kişinin tutorial'ine yönlendiriyor.)3 günde yapıldı
Python öğrenen çok yeni ve genç yazılımcı (Yazılımcı denirse ) Google Firebase (Firestore) veri göndermeden başladım. Şimdide sesli asistan yapmak istiyorum fakat takıldım, yardıma ihtiyacım var. Umarım yeni projelerde görüşürüz.Yazılımcılar Kulübü
Yazılımcıları bir araya toplayan bu kulübe katılmak için;
Aşağıya alakadar olduğunuz programlama dillerini yazın ve kendiniz tanıtın. Ben size dönüş yapacağım.Eğer kulübe alınırsanız aşağıya eklediğim kodu imza bölümünüze ekleyin. Kodu eklemek için imza düzenleme bölümünden çark butonuna tıklayın ardından kodu yapıştırın.
İmza
İmzayı değiştirmeden kullanın lütfenKod:[B][COLOR=rgb(250, 197, 28)]Yazılımcılar[/COLOR] [COLOR=rgb(247, 218, 100)]Kulübü[/COLOR] - Katılımcı[/B]
Yazılıma nereden başlanmalı? İşte cevabı... tıkla
IDE Nedir? ve En Çok Kullanılan IDE’ler... tıkla
Katılımcılar - Katılımcı olmanıza rağmen adınız bu listede yoksa beni uyarın lütfen.
Bu Visual Studio'nun kendi otomatik oluşturduğu kodlar. Yani elle yazılmadı. Hazır yazılı. Burada Kaan'ın yazdığı tek kodKanka birşeyide bilme be helal olsun sana yaşında fazla büyük değil diye biliyorum birde.
şaka gibiler valla yaBu Visual Studio'nun kendi otomatik oluşturduğu kodlar. Yani elle yazılmadı. Hazır yazılı. Burada Kaan'ın yazdığı tek kod
Console.WriteLine("English: Hello Türkçe: Merhaba");
Console.ReadLine();
Bu ikisi dışında hiçbiri elle yazılan kodlar değil
Onu bile kendi yazmadı abi baksana yukarıda yazdığım "destan"aBu Visual Studio'nun kendi otomatik oluşturduğu kodlar. Yani elle yazılmadı. Hazır yazılı. Burada Kaan'ın yazdığı tek kod
Console.WriteLine("English: Hello Türkçe: Merhaba");
Console.ReadLine();
Bu ikisi dışında hiçbiri elle yazılan kodlar değil