Olmadığın bir kulüp düşünemiyoruz brom (kaandan cevap: dc gel)Beni tanıyan tanıyordur zaten .dC#:Download, Edit & Run this example! using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.Threading.Tasks; namespace ConsoleApp1 { class Program { static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("English: Hello Türkçe: Merhaba"); Console.ReadLine(); } } }
dc gelOlmadığın bir kulüp düşünemiyoruz brom (kaandan cevap: dc gel)
Programlama dili nasıl öğrenebilirim kulübe katılmak için?Yazılımcılar Kulübü
Yazılımcıları bir araya toplayan bu kulübe katılmak için;
Aşağıya alakadar olduğunuz programlama dillerini yazın ve kendiniz tanıtın. Ben size dönüş yapacağım.Eğer kulübe alınırsanız aşağıya eklediğim kodu imza bölümünüze ekleyin. Kodu eklemek için imza düzenleme bölümünden çark butonuna tıklayın ardından kodu yapıştırın.
İmza
Kod:[B][COLOR=RGB(250, 197, 28)]Yazılımcılar[/COLOR] [COLOR=RGB(247, 218, 100)]Kulübü[/COLOR] - Katılımcı[/B]
C öğrenmeye bak ilk çnce. Üniversitede öğrenmek için yardım ederler.yazılımcı arkadaşlar toplanmışken bir soru sormak isitiyorum seneye üniversitede yazılım okumak istiyorum
yazılım dersleri zor mu?
üniversiteye kadar evde kendi başıma yazılım öğrenmeyi düşünüyorum nereden başlamalıyım?
bir tavsiyeniz varmı?
ilk C den başla diyorsunuz peki nasıl öğrene bilirim? tavsiye edebileceğiniz site program falan varmı?C öğrenmeye bak ilk çnce. Üniversitede öğrenmek için yardım ederler.
Udemy derslerini öneririm.ilk C den başla diyorsunuz peki nasıl öğrene bilirim? tavsiye edebileceğiniz site program falan varmı?
Eğer belli bir okul hedefin varsa okulun eğitim programına bak, hangi dilin dersleri varsa yavaş yavaş o dillerin temelini atmaya başla.yazılımcı arkadaşlar toplanmışken bir soru sormak isitiyorum seneye üniversitede yazılım okumak istiyorum
yazılım dersleri zor mu?
üniversiteye kadar evde kendi başıma yazılım öğrenmeyi düşünüyorum nereden başlamalıyım?
bir tavsiyeniz varmı?