asemih159
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
hocam işitme kaybım olduğu için kitaplardan biraz daha iyi anlayabiliyorum.udemy e kayıt oldum şimdi ilk dersime başlayacağım umarım anlaya bilirimEğer belli bir okul hedefin varsa okulun eğitim programına bak, hangi dilin dersleri varsa yavaş yavaş o dillerin temelini atmaya başla.
İlk önce C öğrenirsin çoğu dili daha iyi söker yalnızBen C’dense C++’ı öneririm. Mantığı daha iyi kavrarsın. C++ için öneri kitabımı aşağı bırakıyorum.
Geçmiş olsunhocam işitme kaybım olduğu için kitaplardan biraz daha iyi anlayabiliyorum.udemy e kayıt oldum şimdi ilk dersime başlayacağım umarım anlaya bilirim
anladım hocam fırsat buldukça öğrenmeye çalışacağımİlk önce C öğrenirsin çoğu dili daha iyi söker yalnız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçmiş olsun
Rica ederiz.anladım hocam fırsat buldukça öğrenmeye çalışacağım
ayrıca herkesin ilgisi için teşekkür ediyorum şimdiden
C++’daki “cout” ve “cin” komutlarıyla değişkenlere, ekrana veri göndermenin mantığını kavrar. Önerdiğim kitabı alırsa RAM’in nasıl çalıştığını öğrenir. C++ C’de bulunan fonksiyonları ve daha fazlasını bulundurur.İlk önce C öğrenirsin çoğu dili daha iyi söker yalnız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Geçmiş olsun
Bende sertifika falan yok. Bilmen yeter.Meb Tarafından Verilen Python Eğitim Sertifikam Var Yeterli midir ?
Aramıza hoşgeldin! Üniversite sınavında başarılar.Valla her şeyin tadına baktım ben .
Arduino ile Tübitak 4006 çerçevesinde bir sürü proje yaptım. Raspberry pi ile projeler yaptım.
Html, CSS, az biraz Js ve PHP biliyorum.
Biraz Java bilgim var.
Birkaç ay kadar Linux ile çalıştım.
Böyle işte. 18 yaşındayım, üni sınavına gireceğim şu sıralar pek yazılıma odaklanamiyorum.