- Bütçe
- 4000
Baslikdada olduğu gibi monitör tavsiyesi istiyorum bazı zamanlarda yazılımla ugrastigim için dikey olabilen ve bazen de oyun oynarken 2. ekran olması için bir monitör lazım 144 Hz'den assagisi olmazsa daha iyi olur.
Bütçe az bir şey daha artırabilirseniz.Baslikdada olduğu gibi monitör tavsiyesi istiyorum bazı zamanlarda yazılımla ugrastigim için dikey olabilen ve bazen de oyun oynarken 2. ekran olması için bir monitör lazım 144 Hz'den assagisi olmazsa daha iyi olur.
Bu fiyata rampage alınmaz benceBütçeni biraz artırabilirsen link öneririm.
Dell G2224HS modeline bakabilirsinizBaslikdada olduğu gibi monitör tavsiyesi istiyorum bazı zamanlarda yazılımla ugrastigim için dikey olabilen ve bazen de oyun oynarken 2. ekran olması için bir monitör lazım 144 Hz'den assagisi olmazsa daha iyi olur.
Cevap için teşekkür ederim ama Dell monitörlerini hiç sevmiyorum ısınamadım başka varmı önerinizBu fiyata rampage alınmaz bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dell G2224HS modeline bakabilirsiniz
Hocam şimdi kullandığım monitörüm bu bunun yanına bir şey düşünüyorumBütçe az bir şey daha artırabilirseniz.
Asus TUF VG249Q 23.8 inç IPS FreeSync 1920x1080 1MS 144 Hz DP HDMI VGA Pivot Oyuncu Monitör
Asus TUF VG249Q 23.8 inç IPS FreeSync 1920x1080 1MS 144 Hz DP HDMI VGA Pivot Oyuncu Monitör özelliklerini ve fiyatını incele; ücretsiz kargo, avantajlı ödeme seçenekleri ve Turkcell güvencesi ile satın al.www.turkcell.com.tr
Pivot monitör lazım hocam yazlimda yaptığım için dik durması gerekiyorPivot istediginiz icin asus tuf monitorlerini oneririm. Pivot degil sadece yukseklik ayari olsa da olur diyorsaniz dell oneririm.
En kalitelileri Asus tuf serisimi bu fiyat bandında?Pivot istediginiz icin asus tuf monitorlerini oneririm. Pivot degil sadece yukseklik ayari olsa da olur diyorsaniz dell oneririm.
Asus TUF ya da Samsung G3Pivot monitör lazım hocam yazlimda yaptığım için dik durması gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
En kalitelileri Asus tuf serisini bu fiyat bandında
G3 de ghosting sorunu var diyorlar o yüzden onu tercih etmedimAsus TUF ya da Samsung G3
Ben de yazılımcıyım, TUF'u ana monitör olarak, G3 dik olarak kullanıyorum, ikisi de pivot ve 144hz
Amazondan al, ghosting olursa iade edersin. Ben iki tane aldım ikisinde de yokG3 de ghosting sorunu var diyorlar o yüzden onu tercih etmedim
Mantıklı hocam olabilir saol cevap icinAmazondan al, ghosting olursa iade edersin. Ben iki tane aldım ikisinde de yok
Aynı şeyi TUF için de diyorlar