Verkasha
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 35
- İsim
- Enes Yiğit
Merhaba Başlıkda Görüğünüz Üzere Yazılım Öğrenmek İstiyorum Tavsiyeleriniz Ve Önerilerinize Açığım . ( Bu Kısımdan Sonra Okuyacağınız Şeylerin Hiç Biri Acındırmak Bağış Almak Ve vb. Gibi Amaçlar Çerçevesinde Yazmadım ) Yazılıma Yönelmem İse Alievi Sorunlardan Bilgisayara Bağlandım Ve Gerçekdende İlhimi Çekiyor Açıkcası Bir Yanı da Maddi Aslında Böyle Şeyleri Paylaşmam Ama DO Forumu Kitlesi Benim İçin Ayrı : Öncelikle Babam Asker , Annem Ev Hanımı Babam İşindeki ***** Arkadaşları Yüzünden Kripto Ya Girdi -350.000 Tl Borcumuz Var Ve Bunlardan Önce Aciliyaddan Bi Ev Almıştık - 650k Onun Kredisi Var Annemde Ev Kadınıydı Geçinebiliyorduk Ama Artık Annemde Çalışıyor . Annem Bakıcılık Yapıyor Ve Asıl Bilgisayar Mühendisliine İlgim Annemim İşi Sayesinde Arttı Annem Çalıştığı Yerde Kadın Türkiye İş Bankasının Dijital Güvenlik Kısmında Kocası İse Makinelerle lgili Proglamlar Ve Adam Neredeyse Hep Almanyada Ve Orada Şikret Kurmak Üzere Açıkcası Böyle Başladı . Ben Bu Yıl 2022 De Okul Başladığında 10. Sınıf Olacağım Ve Şu an 16 Yaşındayım Nereden Başlamam Gerek Nasıl Pratikler Yapmalıyım Kitap Kaynak Tavsiyeniz Varsa Memnun Olurum Eğer Buraya Kadar Okuduysanız Teşekkür Ederim ( Moderatörler Rica Ediyorum Bu Mesajı Silmeyin Yanlış bir şey Yazmamaya Özen Gösterdim Böyle Düşünmemim Sebebi İse Daha Önce Başka Forumlarda Biraz Fazla Saçma Şeylerden Kısıtlanmalar Yedimde )