Neler Yeni

Yazım kuralları konusunda denetim yapılmasını ve daha katı olunmasını istiyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

UncleDr3w

80+
Yazım kuralları konusunda daha katı olunmasını istiyorum. 10 konudan 8'i yazım hatası içeriyor ve bu beni çok sinir ediyor. Hatta bazen öyle yazım hataları yapıyorlar ki mağara adamlarıyla konuşuyormuşum gibi hissediyorum. Normalde Technopat Sosyal'in yazım kuralları konusunda fazla katı olduğunu düşünürdüm ancak bu foruma bakınca neden o kadar katı olunduğunu anlıyorum. Eğer yazım hatası yapan kişiler geçici süreliğini yasak yerse bu sorun halledilir diye düşünüyorum.

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
Yazım kuralları konusunda daha katı olunmasını istiyorum. 10 konudan 8'i yazım hatası içeriyor ve bu beni çok sinir ediyor. Hatta bazen öyle yazım hataları yapıyorlar ki mağara adamlarıyla konuşuyormuşum gibi hissediyorum. Normalde Technopat Sosyal'in yazım kuralları konusunda fazla katı olduğunu düşünürdüm ancak bu foruma bakınca neden o kadar katı olunduğunu anlıyorum. Eğer yazım hatası yapan kişiler geçici süreliğini yasak yerse bu sorun halledilir diye düşünüyorum.
neden bu kadar rahatsız ediyor sizi anlamıyorum dil anlaşmak için yapılmıştır . eğer sen ile ben ANLAŞABİLİYORSAK ne faydası var bir nokta fazlanın .

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,097
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
Bence abartmaya gerek yok. Türkçe sınavı değil sonuçta. Anlaşıldığı sürece sorun yok bence

System32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Melih
neden bu kadar rahatsız ediyor sizi anlamıyorum dil anlaşmak için yapılmıştır . eğer sen ile ben ANLAŞABİLİYORSAK ne faydası var bir nokta fazlanın .
Bende öyle düşünüyorum.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
böyle bir şey olsa gerçekten forumu bırakırım ne bu abi türkçe sınavında kompoisyon yazarken bir tek bu akdar strese giriyom aynı stresi rahat olunması gereken yerde niye yaratsınlar anlamıyom
bir de anlaşılmayacak kadar olanların uyarı almasıda bence mantıklı değil çünkü tekrar sorabilirsin ne demek istiyorsun diye o da sana derdini anlatır he yine anlatamazsa o zaman uyarıyı hak ediyor

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,965
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Anlaşılamayacak kadar kötü yazanı raporlayabilirsiniz. Onun haricinde bu başlık bile yanlış.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,708
Üyeler
162,047
Son üye
murchad
Top Bottom