Bime ve a101’e usb vantilatör geliyor, onlara bakabilirsin.Yazın bilgisayar başında biliyorsunuz çatala kadar terliyoruz ve serinlemek istiyorum 200 TL'ye kadar serinleyeceğim bir şey lazım ne olduğu önemli değil sadece serinlemek istiyorum
Bime ve a101’e usb vantilatör geliyor, onlara bakabilirsin
Yetermi acaba serinlemeyeBime ve a101’e usb vantilatör geliyor, onlara bakabilirsin.
Küçük gibi duruyor yetmeyebilirEverest EFN-521 Masaüstü Taşınabilir Şarjlı 1200 mAh Mavi USB Fan Fiyatı ve Özellikleri
Everest EFN 521 Masaüstü Taşınabilir Şarjlı 1200 mAh Mavi USB Fan fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Everest EFN 521 Masaüstü Taşınabilir Şarjlı 1200 mAh Mavi USB Fan en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
ne zaman gelir tahmini alıcam koyacam sınıfıma yanıyom la şu anda dışarıdan 3 derece fazlaBime ve a101’e usb vantilatör geliyor, onlara bakabilirsin.
Valla hiç kullanmadım.Yetermi acaba serinlemeye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Küçük gibi duruyor yetmeyebilir
YouTube’de incelemeleri falan var.ne zaman gelir tahmini alıcam koyacam sınıfıma yanıyom la şu anda dışarıdan 3 derece fazla
bide onlar soğutabiliyor mu
ürünün boyutu neden yazmıyor böyle ilan mı olurEverest EFN-521 Masaüstü Taşınabilir Şarjlı 1200 mAh Mavi USB Fan Fiyatı ve Özellikleri
Everest EFN 521 Masaüstü Taşınabilir Şarjlı 1200 mAh Mavi USB Fan fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Everest EFN 521 Masaüstü Taşınabilir Şarjlı 1200 mAh Mavi USB Fan en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
40tl ye almayı düşünüyorum takıcam ptize ohYouTube’de incelemeleri falan var.
Ona bak istersen.
Ara sıra geliyor. Belki vardır bile.
40tl ye almayı düşünüyorum takıcam ptize oh
Bu hafta bime geliyormuş.Denemiş olurum zaten 30-40 TL birşry oluyor onlar