Babam para vermez xdHangisinde para çoksa onda ama internet kafe çok daha kolay olur. Ama senden büyükler falan da gelecek senin sözünü takarlar mı sanmam. Babanın yanına gitmen daha iyi olur senin için.
Rize de isen çay hasat etmeye gidebilirsin. Çok sağlam para var.Para istiyorum PC falan alıcam yazın babamın yanında tekstil atölyesinde mi çalışmak daha mantıklı internet kafede falan mı?
Ama çalıştığın için PC alabilir belki.Babam para vermez xd
İçeriyi saran sigara kokusuYazın internet cafede koronadan daha tehlikeli ama bilinmeyen virüsler bulaşabilir.
Şuan kapalı diye biliyorum, yazın açılırmı acaba.İnternet Kafe daha eğlenceli olabilir
1 Haziranda tüm yasaklar kalkıcak evden dışarı çıkmayan sniper ile vurulcakŞuan kapalı diye biliyorum, yazın açılırmı acaba.
Sanayide çalışmasın hocam hem eziyorlar hemde parayı da vermiyorlar bazen. Ben geçen senelerde internet kafede çalışmıştım. Bilgisayardaki virüsleri siliyodum fln yerleri süpürüyordum garsonluk yapıyodum iyi para alıyodum. Bu yazda berberde ekmeğimizde olacağız inşsanayide çalışsan daha fazla para alabilirsin hem iş öğrenirsin