Sansar Salvo
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,124
belgen varsa git tekrar konuşİngilizce seviyem B2 olabilir
belgen varsa git tekrar konuşİngilizce seviyem B2 olabilir
Ya şöyleki belge olarak ne kastettiğini bilmiyorum ayrıca tahmin olarak söyledim ingilizce seviyemi yani tam olarak seviyemi bilmiyorumbelgen varsa git tekrar konuş
belgen yoksa tahminle c2 de desen işe yaramaz belgelet öyle deneYa şöyleki belge olarak ne kastettiğini bilmiyorum ayrıca tahmin olarak söyledim ingilizce seviyemi yani tam olarak seviyemi bilmiyorum
Nasıl belgeleteceğim pekibelgen yoksa tahminle c2 de desen işe yaramaz belgelet öyle dene
Arkadaşım Var 2 Tane Garson15 yaşındayım yazın çalışmak istiyorum garsonluk var aklımda veya otelde herhangi bir yerde çalışan varsa en fazla ne kadar para kazanabilirim aylık telefon alıcam tecrübem yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çalışan birisi varsa bilgi verebilirmi
Reis Benimde Yaş 15 Ben Tarlada Çalışıyorum Bizim Tanıdık Var Günde 1000 Tl Alıyorum Torpilsiz Herkes Gibi Aynı Parayı Alıyorum Tarlayıda Düşünebilirsin Yada Ailenden Biri Varsa Onun Dükkanında Çalış Tarla İnsanların Gözünü Korkutuyor Biraz Ama Öyle Hayvan Gibi Çalışmak Yok Molalar OluyorNasıl belgeleteceğim peki
Reis vallaha sana söyliyim yani yakın 1 tarla yok hepsi çok uzakta zaten İstanbul'da oturuyorum ailemden bı tanıdığın dükkanı yok ama babamın tanıdığı 1 sanayi var orada çalışsam dediklerine göre ilk 1-2 ay para vermeyecekler çünkü işi öğreniyorum yani garsonluk da iyi para var o yüzden garsonluğu seçiyorum ama onuda nerede bulucam bilmiyorumReis Benimde Yaş 15 Ben Tarlada Çalışıyorum Bizim Tanıdık Var Günde 1000 Tl Alıyorum Torpilsiz Herkes Gibi Aynı Parayı Alıyorum Tarlayıda Düşünebilirsin Yada Ailenden Biri Varsa Onun Dükkanında Çalış Tarla İnsanların Gözünü Korkutuyor Biraz Ama Öyle Hayvan Gibi Çalışmak Yok Molalar Oluyor
9.Sınıfta Çocuk Vardı Sanayiye Gitcem Manyak Para Var Knk Siz Enayi Gibi Okuyun Dedi Okulu Bıraktı 1 Hafta Sanayiye Gitti Yapamadı Evde Yatıyor Sigaraya Başlamış Serseri Olmuş Sanayi Cidden Zor Garson Ol Günübirlik Paranı Alırsın Cafe Caddeleri Vardır İstanbulda Tek Tek Sor Eleman Lazım Mı Diye Sanayiyi BoşverReis vallaha sana söyliyim yani yakın 1 tarla yok hepsi çok uzakta zaten İstanbul'da oturuyorum ailemden bı tanıdığın dükkanı yok ama babamın tanıdığı 1 sanayi var orada çalışsam dediklerine göre ilk 1-2 ay para vermeyecekler çünkü işi öğreniyorum yani garsonluk da iyi para var o yüzden garsonluğu seçiyorum ama onuda nerede bulucam bilmiyorum
Tamamdır knk saol desteğin için9.Sınıfta Çocuk Vardı Sanayiye Gitcem Manyak Para Var Knk Siz Enayi Gibi Okuyun Dedi Okulu Bıraktı 1 Hafta Sanayiye Gitti Yapamadı Evde Yatıyor Sigaraya Başlamış Serseri Olmuş Sanayi Cidden Zor Garson Ol Günübirlik Paranı Alırsın Cafe Caddeleri Vardır İstanbulda Tek Tek Sor Eleman Lazım Mı Diye Sanayiyi Boşver