Neler Yeni

Yazın Gpu indirimleri olur mu?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Arkadaşlar merhaba aklımda 3060 veya ti modeli var . Bugünlerdede iyi indirim oldu ama parayı denkleştiremedik . Sizce bu yaz herhangi bi mağaza tarafından böyle indirimler olur mu? veya yapılır mı?
arkadaşlar düzenli olarak her yaz indirim yapan mağazalar varsa onlarıda yazarsanız iyi olur

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Arkadaşlar merhaba aklımda 3060 veya ti modeli var . Bugünlerdede iyi indirim oldu ama parayı denkleştiremedik . Sizce bu yaz herhangi bi mağaza tarafından böyle indirimler olur mu? veya yapılır mı?
arkadaşlar düzenli olarak her yaz indirim yapan mağazalar varsa onlarıda yazarsanız iyi olur
Bilemeyiz. fırsatları takip edip, değerlendirebilirsiniz.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilemeyiz. fırsatları takip edip, değerlendirebilirsiniz.
geçen yaz itopya gpu indirimi yapmıştı şimdide incehesap gaming gen filan indirim yapıyor o yüzden yazmak istedim

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
geçen yaz itopya gpu indirimi yapmıştı şimdide incehesap gaming gen filan indirim yapıyor o yüzden yazmak istedim
Kur dengesiz, ne olur bilinmez. Bugün, yarın ucuz olan, indirime giren ürünün 1 ay sonra hangi fiyata satılabileceğini bilmek neredeyse mümkün değil. Bu nedenle uygun fırsatlar yakalanırsa değerlendirilebilir. Yatırım tavsiyesi değildir.

Hefn

80+
Olur diye tahmin ediyorum, işin içine ''karne hediyeleri'de'' girerse tadından yenmez. Ayrıca seçimler yaklaştığı için fiyatların kısa süreliğine de olsa düşeceğini öngörüyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,680
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bence çok iyi sistemler gelicek inanıyorum

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç

Hefn

80+
ç

ok ucuza sistem bulabilirse direkt onu alırım :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

seçimlerin ne etkisi var?
Dostum fazla siyasete girmek istemem lakin, şuan ki mevcut hükümet her seçim yaklaştığında fiyatları kısa süreliğine düşürerek ''Yeni dönem'' adı altında oy alıyor. Seçimler bittikten sonra önceki yılın kat kat daha kötü halini yaşıyoruz.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Dostum fazla siyasete girmek istemem lakin, şuan ki mevcut hükümet her seçim yaklaştığında fiyatları kısa süreliğine düşürerek ''Yeni dönem'' adı altında oy alıyor. Seçimler bittikten sonra önceki yılın kat kat daha kötü halini yaşıyoruz.
o zaman 20 tane 3060 almalıyım fiyatlar düşünce :D

Muhammed.eminn

80+ Bronze
Onu bilemeyiz

Top Bottom