Yardım YD 16 PRO MAX 256 ALIYORUM. nelere dikkat etmem gerekiyor?

modelde fark etmez. Irak-irandan gelen yenilenmiş cihazlar bunlar. Kapalı kutu açıp ayarlar da garanti süresi bitmiş ise yenilenmiş demektir.

Satıcıların göz boyaması: kapalı kutu ve garantili seri olayına inanma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır. Kapalı kutu ve kutuyu açınca garanti süresinin devam ettiğini görüyorsun.
A ile başlayan kodların anlamı nedir o zaman o kodların bir esprisi kalmıyor mu?

A ile başlayan kodların anlamı nedir o zaman o kodların bir esprisi kalmıyor mu?
ülke kodları.

ABD ürünlerinde çift e sim
Hong kong ve çinde çift fiziki sim.

Eğer faturası var ise ve pasaport kaydı yapacaksan 1esim 1 fizikselsim li model almak zorundasın. Ama sana faturalı 16 pro max satmazlar veya saçma bir kağıda el yazısı ile fatura yazmışlardır o fatura sayılmıyor apple tarafından.

@sah
ülke kodları.

ABD ürünlerinde çift e sim
Hong kong ve çinde çift fiziki sim.

Eğer faturası var ise ve pasaport kaydı yapacaksan 1esim 1 fizikselsim li model almak zorundasın. Ama sana faturalı 16 pro max satmazlar veya saçma bir kağıda el yazısı ile fatura yazmışlardır o fatura sayılmıyor apple tarafından.
@Nezha
@şahin doğan

ayrıca 17 serisi çıkacak 16 serisi almanı önermem. Seneye satarsan zarar edersin.

Yurt dışı ürünlerinde al satta kar olmuyor.

2 tane iphone 16 pro max aldım bu yılın başında 44.5e geldi tanesi.

5 ay sonra birini 40.5 birini 39a sattım. Çünkü satılmıyor....

ayrıca 17 serisi çıkacak 16 serisi almanı önermem. Seneye satarsan zarar edersin.

Yurt dışı ürünlerinde al satta kar olmuyor.

2 tane iphone 16 pro max aldım bu yılın başında 44.5e geldi tanesi.

5 ay sonra birini 40.5 birini 39a sattım. Çünkü satılmıyor....
Ben kullanıcam hocam. Satmayı düşünmüyorum.

Ben kullanıcam hocam. Satmayı düşünmüyorum.
17 serisini beklemeni öneririm.

Bu yıl sonunu beklemeni şiddetle öneririm çünkü 4+4 toplam 8 ay kullanma olayı pandemi zamanı geldi. Eski den 2+2 di.

Ve bu yıl sonu 2+2 e düşecek düşünüyorum

17 serisini beklemeni öneririm.

Bu yıl sonunu beklemeni şiddetle öneririm çünkü 4+4 toplam 8 ay kullanma olayı pandemi zamanı geldi. Eski den 2+2 di.

Ve bu yıl sonu 2+2 e düşecek düşünüyorum
Hocam her kafadan ayrı bir ses çıkıyor, benim de kafa allak bullak olmuş durumda.
Biraz daha araştırıcam ya

Hocam, sen bu konularda bilgilisin diye etiketledim. Senin fikrini de almak istiyorum arkadaş bu şekilde bilgi verdi de kafam biraz karıştı. Yardımcı olursan sevinirim.
Kaydedeceksen faturaya ihtiyaç yok. Ülke kodları için link atıyorum:

Çift fiziki almana gerek yok imeiler takla attırılıyor. Fiziki bitince esim’in imesini fizikiyle yer değiştiriyorsun. Tl olarak fiyat söylemek doğru olmaz şu an alabileceğin en ucuz 16pm 1220 dolar, 16p 980 dolar. Zahoya gidip kendin alsan 1120 dolar pm, 920 dolar 16p.

Alır almaz ekrana bak şarj giriş yerine bak. Genelde toplamaların ekranı değişir. Pil döngüsüne bak. İlk açılış tarihine bak. Telefoncuda faceid kaydet çalışıyor mu bak. Yani ilk kurulumu telefoncuda tamamla. Kameralara bak zoomlamalarda sıkıntı var mı kontrol et. Kurulum + bunlara bakması toplam 10dk alır max. Telefoncu da sıkıntı yapmaz zaten 50 bin saymışsın adama. Eve dönünce de 3utools ile teyit edebilirsin.

Kaydedeceksen faturaya ihtiyaç yok. Ülke kodları için link atıyorum:

Çift fiziki almana gerek yok imeiler takla attırılıyor. Fiziki bitince esim’in imesini fizikiyle yer değiştiriyorsun. Tl olarak fiyat söylemek doğru olmaz şu an alabileceğin en ucuz 16pm 1260 dolar, 16p 980 dolar. Zahoya gidip kendin alsan 1120 dolar pm, 930 dolar 16p.

Alır almaz ekrana bak şarj giriş yerine bak. Genelde toplamaların ekranı değişir. Pil döngüsüne bak. İlk açılış tarihine bak. Telefoncuda faceid kaydet çalışıyor mu bak. Yani ilk kurulumu telefoncuda tamamla. Kameralara bak zoomlamalarda sıkıntı var mı kontrol et. Kurulum + bunlara bakması toplam 10dk alır max. Telefoncu da sıkıntı yapmaz zaten 50 bin saymışsın adama. Eve dönünce de 3utools ile teyit edebilirsin.
A3296 olsa dahi zahodan alınma şansı olabilir mi zaho genel olarak 3295 olmuyor muydu?

A3296 olsa dahi zahodan alınma şansı olabilir mi zaho genel olarak 3295 olmuyor muydu?
Zahoda da a3296 var. a3295 alsan da onu da alsan sınırlı garanti 1 yıl yazar. Benimki a3295 2 tane de a3296 aldık bir ay arayla, bir farkı yok.

Zahoda da a3296 var. a3295 alsan da onu da alsan sınırlı garanti 1 yıl yazar. Benimki a3295 2 tane de a3296 aldık bir ay arayla, bir farkı yok.
51 50 gibi rakamlara kadar inmem gerekiyor pazarlık ile yoksa İstanbulda nereden almam gerektiği ile ilgili hiçbir fikrim yok. 43 45 arası satanlardan kesin almamam lazım o zaman sizin dediğinize göre.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekstra olarak dediğiniz programda direkt basit ekranda görebiliyorum dimi parçaları yoksa orada ekstra yapmam gerekenler şeklinde bir video var ise rica etsem iletebilir misiniz?

Geri