YD cihazlar güvenilir mi?

ThetaEpic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
170
Bütçe
40000
Arkadaşlar merhaba öncelikle. Ağustos ayında telefon almayı düşünüyoruz da bütçem 40bin. Aklımda YD Xiaomi 15 ultra vardı. Pixel serisi düşündüm fakat işlemcisi geri olduğu ve arayüzü kötü geliyor uygulamalar falan yuvarlak ya. O yüzden Xiaomi 15 Ultra ya yöneldim fakat oda hem oval kenar hemde ağır, kaba. O yüzden YD Samsung S25 Ultra ya yöneldim kaydı yakında açılacak diyorlar. Hemde Android de en alınabilir cihaz bana göre. Fakat ailem YD cihazlara pek güvenmiyor. Eğer olmazsa İphone 16e almayı düşünüyorum uzun süre götürebilecek cihazlardan biri yani. YD cihazlar güvenli değil mi? 4-5 yıl içerisinde bi sıkıntı çıkarmaz dimi?

Ben sizi anlamıyorum ya benim telefonumda yd satmak için ilana koyduğumda bana değişik değişik sorular soruluyor yok ondan sorun çıkar ı bundan bişey olur mu diye telefon aynı telefon ama SADECE başka ülke için üretildiği için YD olarak geçiyor bir sıkıntı çıkmaz

Ben sizi anlamıyorum ya benim telefonumda yd satmak için ilana koyduğumda bana değişik değişik sorular soruluyor yok ondan sorun çıkar ı bundan bişey olur mu diye telefon aynı telefon ama SADECE başka ülke için üretildiği için YD olarak geçiyor bir sıkıntı çıkmaz

Hayır başka ülke için bile uretilmedi global serisi tüm dünya için üretildi

Tek farkı ülkeye girişteki kayıt..

Cihaz aynı cihaz mal aynı herşeyi aynı..

Mi15 kullanıyorum

Belkide şuan mi storada satılan telefonla aynı banttan arka arkaya çıktı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biri 55k
Biri 28k aldım

Benimki zaten server kayıtlı şekilde geldi uğraşmadım

Hayır başka ülke için bile uretilmedi global serisi tüm dünya için üretildi

Tek farkı ülkeye girişteki kayıt..

Cihaz aynı cihaz mal aynı herşeyi aynı..

Mi15 kullanıyorum

Belkide şuan mi storada satılan telefonla aynı banttan arka arkaya çıktı :D
Hocam bir tek xiaomi benim bildiğim ülke değiştirince bazı şeyler açılıyor başka yoksa her şey aynı

Hocam bir tek xiaomi benim bildiğim ülke değiştirince bazı şeyler açılıyor başka yoksa her şey aynı

Model ile alakalı global sürüm ise tüm dünyaya özel sen bölgeni ve dilini seçince o ülkeye özel yapılan bir değişiklik varsa devreye girer

Boş yere para veriyorlar garantisini sorun ediyorlar zaten sen gönderdiğide kullanıcı hatası diyip para istiyorlar tuhaf

Hocam biliyorum zaten güvenilir olduğunu. Samsung'a yöneldim Xiaomi 15 Ultra düşünüyordum Samsung'a yönelme sebebim Xiaomi yüksek ışıkta acayip blurry yapıyor. Hemde kocaman telefon bildiğin telefonlu kamera. Xiaominin zoom dışında pek bir olayı yok açıkcası. İlk önceliğim S25 Ultra olacak sonra Pixel 10 Pro çıkınca (40bini geçerse bunu elerim) sonra 16e.

Geri