Telefoncu bi abimiz bu yurt dışından telefon kayıt olayları pandemi sebebiyle izin verildi dedi seneye milletin elinde patlıcak falan dedi ben de 11 alıcaktım yurt dışı da böyle bir şey mümkün mü siz önerir misinizİphone 11'i 2700 TL verip kayıt ettirmekten başka çareniz yok bunu biliyorsunuzdur umarım.
İki cihaz arasından Ben 11'i alırdım.
çok kullanıcısı var bi çözüm bulunurTelefoncu bi abimiz bu yurt dışından telefon kayıt olayları pandemi sebebiyle izin verildi dedi seneye milletin elinde patlıcak falan dedi ben de 11 alıcaktım yurt dışı da böyle bir şey mümkün mü siz önerir misiniz
11T, S21, S21+ falan bakabilirsiniz o zaman.o kadar bütçe yok maalesef
kayıt yaptırmak için 3 yıl yurt dışına gitmek gerekiyor demiİphone 11'i 2700 TL verip kayıt ettirmekten başka çareniz yok bunu biliyorsunuzdur umarım.
İki cihaz arasından Ben 11'i alırdım.
Kayıt olayı bitti bile.Telefoncu bi abimiz bu yurt dışından telefon kayıt olayları pandemi sebebiyle izin verildi dedi seneye milletin elinde patlıcak falan dedi ben de 11 alıcaktım yurt dışı da böyle bir şey mümkün mü siz önerir misiniz
Hayır. Son 1 yıl içinde yurtdışına çıkış yapmış olması yetiyor.kayıt yaptırmak için 3 yıl yurt dışına gitmek gerekiyor demi