Neler Yeni

YD iphone 12 3G çekiyor

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Arkadaşımın telefonu 3G gosteriyordu dedim niye oyle 4.5G olmuyor dedi aldim kurcaladim 4.5G'ye veya lte'ye aldiginda hiç tepkime yapmıyor 3G'de kaliyor nedeni ne olabilir çok merak ettim

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Iphoneda oluyormu bilmiyorum ama farklı bir telefonun imesini atınca sağlayıcı firma üstünü vermiyor sanırsam bende note9 pro var ama imeide s5 olduğu için 4.5g kullanamıyorum

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,769
İsim
Toxpox
Eğer Jailbreak ile IMEI değiştiyse @Arslannn 'ın da dediği gibi hangi telefonun IMEI'si varsa onun kapasitesi üzerinden alır. Tuşlu telefonda 2G ise S3 de 3G S9 da 4G olur. Ancak eğer böyle bir şey olmadığı halde böyle bir sorun var ise ayarlardan ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Sorun devam ederse sorunun kaynağı donanımsal olabilir.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Iphoneda oluyormu bilmiyorum ama farklı bir telefonun imesini atınca sağlayıcı firma üstünü vermiyor sanırsam bende note9 pro var ama imeide s5 olduğu için 4.5g kullanamıyorum
Eğer Jailbreak ile IMEI değiştiyse @Arslannn 'ın da dediği gibi hangi telefonun IMEI'si varsa onun kapasitesi üzerinden alır. Tuşlu telefonda 2G ise S3 de 3G S9 da 4G olur. Ancak eğer böyle bir şey olmadığı halde böyle bir sorun var ise ayarlardan ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin. Sorun devam ederse sorunun kaynağı donanımsal olabilir.
Iyide iphone'larda imei atma var mı ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

He birde üstte dediginizi anladım fakat telefon arkadaşımın ve 2.el telefoncudan aldi telefoncu oyle bir şey ifade etmemiş yalan söylemis de olabilir onun disinda ağ ayarlarini sifirladi yine olmadi donanımsal sorun var mı bilemiyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,667
Üyeler
163,534
Son üye
seneranli