13 mini uygun fiyata bulunursa alınır benceGaliba 12 ya da 13 mini alacağım bütçeye göre
13 mini uygun fiyata bulunursa alınır benceGaliba 12 ya da 13 mini alacağım bütçeye göre
Siz ne önerirsinizDirenç değişimi yaparak kırılıyor ama çok riskli bir şey anakart bozulabilir
Öyle yapıcam galiba 11-12k gibi bir fiyata13 mini uygun fiyata bulunursa alınır bence
Mi 11 t al kardeşim iyi cihazdır.Hangisini önerirsiniz apk uygulamalar kullandığım için androide daha yakınım ve iphone 12 lerde pil sıkıntısı var galiba veya bu modeller dışında 8-9k max telefon önerebilir misiniz yurt dışı olabilir farketmez
Yeni modellerde RSA kilidi varmış IMEI atılmıyor galiba bende 11t den yanayım normaldeMi 11 t al kardeşim iyi cihazdır.
apk çok kullanıyorsan android al ama sana şöyle bir fikir sunayım samsunglarda güncelleme çok uzun sürmüyor o yüzden hem performans hem de uzun kullanımdan dolayı iphone derimHangisini önerirsiniz apk uygulamalar kullandığım için androide daha yakınım ve iphone 12 lerde pil sıkıntısı var galiba veya bu modeller dışında 8-9k max telefon önerebilir misiniz yurt dışı olabilir farketmez
Bilemiyorum iPhone 5-6 yıl gider diye düşünüyorum Android'de de en azından 5 yıl gider çok fark olmaz benceapk çok kullanıyorsan android al ama sana şöyle bir fikir sunayım samsunglarda güncelleme çok uzun sürmüyor o yüzden hem performans hem de uzun kullanımdan dolayı iphone derim
android daha az giderBilemiyorum iPhone 5-6 yıl gider diye düşünüyorum Android'de de en azından 5 yıl gider çok fark olmaz bence
Anladım kardeşim sağlık olsun.Yeni modellerde RSA kilidi varmış IMEI atılmıyor galiba bende 11t den yanayım normalde