şahin doğan
80+ Platinum
Nerden sınırlanıyor ?normal manuel olarak da sınırlandırabiliyosun 60a
Nerden sınırlanıyor ?normal manuel olarak da sınırlandırabiliyosun 60a
ayarlar erişebilirlik görüş en altta kare hızı sınırlandır var ordanNerden sınırlanıyor ?
@cfranko Doğru mu hocam ? Deneyebilir misiniz ? Merak ettim.ayarlar erişebilirlik görüş en altta kare hızı sınırlandır var ordan
Knk bende de var deneyip söylüyorum@cfranko Doğru mu hocam ? Deneyebilir misiniz ? Merak ettim.
Yeni öğrendim. Sağ ol hocam.Knk bende de var deneyip söylüyorum
hocam şarj sizde de çok fark ediyor mu biraz 60hz kullanmayı deneyip deneyimlerinizi paylaşır mısınız
ne demek , olmaması saçma olurdu samsung gibi markaların giriş seviyelerinde var artık bu 120hz özellik olayıYeni öğrendim. Sağ ol hocam.
60 hz gözümü yoruyor hiç kullanmıyorum hep 120hocam şarj sizde de çok fark ediyor mu biraz 60hz kullanmayı deneyip deneyimlerinizi paylaşır mısınız
Bu zamana kadar hiçbir youtube videosundan görmediğim için elime aldığımda da araştırmamıştım.ne demek , olmaması saçma olurdu samsung gibi markaların giriş seviyelerinde var artık bu 120hz özellik olayı
Pasaporta kayit ettirmek kaç tlarkadaş pasaporta kayıt edeceğim diyor. Niye 6 ayda bir ödeyecek ? Bilmediğin konu hakkında konuşma. Rapoladım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilmediğin konu hakkında yazma. Kayıt yapılıyor. Raporladım.
2700 TL.Pasaporta kayit ettirmek kaç TL
Son 1 yıl içinde gir çık yapılmış olan bir pasaporta e devlet üzerinden kayıt ettiriyorsun.Bende iphone alicam yd çok ucuz yd alsam pasaporta nasil kayit ederim
Son 1 yıl hiç çıkılmadı ya2700 TL.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son 1 yıl içinde gir çık yapılmış olan bir pasaporta e devlet üzerinden kayıt ettiriyorsun.