Yardım YD iPhone 14 Pro Max Almak?

O donanım haberdeki ise 1. Sim 6/7 ay gitmiş 2. Sime takınca 60 gün mü 30 gün kaldı mı öyle bir şey dedi cihazı s24u mu ne şuan aklımda detayı kalmadı
Konuyu görmedim ben kullanıyorum 2. Simi mayısta taktım daha mesaj gelmedi.
S24 de büyük ihtimalle hattın yerlerini karıştırmıştır 2. Sim yerine hat takınca süre başlamış hat çıkınca süre durmuş 30 gün gidip 90 gün kalmıştır tahminimce

Hocam E sim almanıza gerek yok ufak bir işlemle 8 ay fiziki sim ile kullanabilirsiniz ocakta otomatik sıfırlanır süreler bu arada mesaj geç geliyor eğer şanslıysanız 1-2 ay kapalı kullanırsınız.
O ufak işlem nedir ve nasıl yapılıyor maliyetli bir şey mi? Her cihazda olur mu?

O ufak işlem nedir ve nasıl yapılıyor maliyetli bir şey mi? Her cihazda olur mu?
Hayır 13 ve üstü modellerde geçerli hattı çıkarıp E sim uygulaması indirip E sim tanımlıyorsunuz sonra hattı takıyorsunuz hat 2. İmei ye düşüyor sonra e simi silebilirsiniz.

YouTube da videoları vardır telefoncular bu 2 dk işleme 1500 lira para çekiyor :)

Hayır 13 ve üstü modellerde geçerli hattı çıkarıp E sim uygulaması indirip E sim tanımlıyorsunuz sonra hattı takıyorsunuz hat 2. İmei ye düşüyor sonra e simi silebilirsiniz.

YouTube da videoları vardır telefoncular bu 2 dk işleme 1500 lira para çekiyor :)
Peki Kadıköy civarında güvenilir bir yer var mı bildiğiniz?

Geri