Yd iPhone Almak Hakkında

caddexxx

80+
Reaksiyon skoru
68
Hocam yd çift sim iPhone alırsak 4+4 8 ay imei kaydı yaptırmadan kullanabilir miyim ve her sene bu yöntemi uygulayarak kullanabilir miyim

Bende de var yd iPhone 15, kullanıyorum 2 yıldır. No problem şimdilik hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
Hocam yd çift sim iPhone alırsak 4+4 8 ay imei kaydı yaptırmadan kullanabilir miyim ve her sene bu yöntemi uygulayarak kullanabilir miyim

Tek sim ile kullanırsın, yanlışlıkla simi diğer yere takarsan sorun olur. Çift sim sadece çin-hong kong-macau modellerdinde var. Çift sim alırsan e-sim'den feragat ediyorsun. Benim 15 pro'yu hong kong'dan almıştım ilk çıktığında. Her yılbaşında kotan sıfırlanıyor ama sim kart yokken geçirmek lazım yılbaşını. Türkiye dışına çıkmıyorsan iyi ama yurtdışına gidiyorsan e-sim büyük eksiklik. Ben şuan çift telefon takılıyorum 4+4 bittiğinden beri.

Tek sim ile kullanırsın, yanlışlıkla simi diğer yere takarsan sorun olur. Çift sim sadece çin-hong kong-macau modellerdinde var. Çift sim alırsan e-sim'den feragat ediyorsun. Benim 15 pro'yu hong kong'dan almıştım ilk çıktığında. Her yılbaşında kotan sıfırlanıyor ama sim kart yokken geçirmek lazım yılbaşını. Türkiye dışına çıkmıyorsan iyi ama yurtdışına gidiyorsan e-sim büyük eksiklik. Ben şuan çift telefon takılıyorum 4+4 bittiğinden beri.
Yani ben şimdi hangi ülkeden almam lazım hocam nasıl bir yol izleyeyim

Yani ben şimdi hangi ülkeden almam lazım hocam nasıl bir yol izleyeyim

Çift sim için Hong kong'a gitme ihtimalin varsa en uygun orada. 17 pro 9399 hkd oda = 51.786,56 Türk Lirası
Veya dubai olabilir, yakın olması avantaj, vize masrafı var. Buraya çok getirip satan var dubai cihaz alınabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,426
Üyeler
186,737
Son üye
Yusufenes1643
Geri