s24 fe al yd cihazlara hiç bulaşma derim onun server kaydıyla birlikte neredeyse aynı paraya geliyor neredeyse.Herkese selamlar beni uzun sure goturecek cihaz ariyorum. Yd cok temiz s24 18k ya geliyor. Yine 18k ya 1 2 aylik s24 fe cihazi almayi dusunuyorum. Fikriniz nedir ?
Server fiyatlarinin s25 serisi ile dusecegini dusunuyorum bu sene serverla ugrasmama gerek yok zatens24 fe al yd cihazlara hiç bulaşma derim onun server kaydıyla birlikte neredeyse aynı paraya geliyor neredeyse.
hocam genede s24 fe daha iyi 2 yıl garantisi var bir şey olur falanServer fiyatlarinin s25 serisi ile dusecegini dusunuyorum bu sene serverla ugrasmama gerek yok zaten
Dogru diyorsunuz, kucuk telefon istiyorum ekrani kucuk bir model oneriniz var mihocam genede s24 fe daha iyi 2 yıl garantisi var bir şey olur falan
bütçe söyleyin bakalımDogru diyorsunuz, kucuk telefon istiyorum ekrani kucuk bir model oneriniz var mi
Fe ile s24 ayni boy olsa alir gecerdim
Maks 18kbütçe söyleyin bakalım
biraz daha parami biriktirip kuponla vs 22k ya 0 s24 fe mantikli geliyor bana da saolun tavsiye icinApple alacaksanız
13 mini alın çünkü telefon çok küçük ve sizin isteklerinizi karşılıyor 5.4 inç
Android alacaksanız
S22 falan var sarı sitede 16-18e
Bana kalırsa s24 fe alın küçük ekrana takılmayın
Yd s24 yapıştırsana dostum almadın mi hâlâHerkese selamlar beni uzun sure goturecek cihaz ariyorum. Yd cok temiz s24 18k ya geliyor. Yine 18k ya 1 2 aylik s24 fe cihazi almayi dusunuyorum. Fikriniz nedir ?
bence de uzun zaman götürmesini istiyorsan öyle yapbiraz daha parami biriktirip kuponla vs 22k ya 0 s24 fe mantikli geliyor bana da saolun tavsiye icin