Yd Samsung kayıdı yokSelamlar arkadaşlar kardeşime iPhone 13 yerine yd s24 ultra almaya karar verdim oyun için alacak PUBG mobile oynuyor. İmei konusunda sıkıntı çıkıyor mu ya da herhangi bir sorun çıkar mı yurtdışı aldığımızda ?
Hocam arkadaşımın hesabından yazıyorum da ne oluyor yani ne sıkıntısı var bu işinServer kaydı bitti
Bir sıkıntısı yok, kayıt olmadığı için sıkıntı da olmuyor.Hocam arkadaşımın hesabından yazıyorum da ne oluyor yani ne sıkıntısı var bu işin
Hocam tam anlamadım yani ben yd telefon aldığımda ne yaptırmam gerekiyor ?Bir sıkıntısı yok, kayıt olmadığı için sıkıntı da olmuyor.
Bir şey yaptırman gerekmiyor. 8 ay sonra cihaz hatta kapanıyor, yılbaşında açılıyor.Hocam tam anlamadım yani ben yd telefon aldığımda ne yaptırmam gerekiyor ?
server kayıt muhabbeti artık yok diye biliyorum s22 ultradan itibarenSelamlar arkadaşlar kardeşime iPhone 13 yerine yd s24 ultra almaya karar verdim oyun için alacak PUBG mobile oynuyor. İmei konusunda sıkıntı çıkıyor mu ya da herhangi bir sorun çıkar mı yurtdışı aldığımızda ?
Server kaydı şuan kapalı ama kesin olarak açılacağını iddia ediyorlar. Şuan alsan 12 ay civarı kullanırsın. O zaman kadar da açılabilir. Açıldığı gibi de yaptırman lazım bir kaç saat sonrasının garantisi yok.Selamlar arkadaşlar kardeşime iPhone 13 yerine yd s24 ultra almaya karar verdim oyun için alacak PUBG mobile oynuyor. İmei konusunda sıkıntı çıkıyor mu ya da herhangi bir sorun çıkar mı yurtdışı aldığımızda ?
%90 ihtimalle kalıcı olarak kapandı. Kesin olarak açılacağını iddia mı ediyorlar :d herhangi bir telefoncuya gir ve sor açılıp açılmayacağını.Server kaydı şuan kapalı ama kesin olarak açılacağını iddia ediyorlar. Şuan alsan 12 ay civarı kullanırsın. O zaman kadar da açılabilir. Açıldığı gibi de yaptırman lazım bir kaç saat sonrasının garantisi yok.
Ama 13 varsa tavsiyem, değişime ek olarak 8K destek veriyolar 34 civarına geliyo hadi cihazdan kırsınlar biraz 30 olsun. Üstüne 20k civarı para ekleyip bu cihazı da alabilirsin.
Hocam biraz bakındım bu konuyla alakalı da dediğiniz gibi kapalı şu an ama ortada açılacak ya da açılmıyacak diye kesin bi bilgi yok .%90 ihtimalle kalıcı olarak kapandı. Kesin olarak açılacağını iddia mı ediyorlar :d herhangi bir telefoncuya gir ve sor açılıp açılmayacağını.
Neredeyse 2 yıldır kapalı zaten.Hocam biraz bakındım bu konuyla alakalı da dediğiniz gibi kapalı şu an ama ortada açılacak ya da açılmıyacak diye kesin bi bilgi yok .
Sağlam kendince güvendiğim biri, belki tanıyosundur. Geçenlerde yine bi kaç gün açık kaldı diye hatırlıyorum yanlışım yoksa ama pahalı yapıyorlardı. O yüzden eninde sonunda açılacağını ben de düşünüyorum.%90 ihtimalle kalıcı olarak kapandı. Kesin olarak açılacağını iddia mı ediyorlar :d herhangi bir telefoncuya gir ve sor açılıp açılmayacağını.