ScroysT
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 266
- İsim
- Adnan Karakoç
merhaba dediğim gibi telefon alacağım bu telefonun yd olduğu için aynı fiyata bulursun pro sunu ama snapdragon olduğu için ve ımeı atmak artık onlarda çok zor olduğu için bu telefona karar verdim ama ımeı yazılım üzerinden attıkları için sıfırlanırken ımeı gidiyormuş şimdi benim alçağım telefoncu stok getirecek miş ve ilk 11 ay zaten açıkmış sonrasında ımeı atılır efs üzerinden ımeı güncelleyınce tekrar atarım diyordum ama bazı haberler var kaynak tgrt haber ımeı kopyalanma işinin ımeı sahibi telefondan normalde 7 yıl sinyal gelmezse ımeı iptal edilebiliyordu ancak bu 1 yıla düşürecekmiş ve ımeı havuza çok daralacak ve yıllık ımeı atmak zorunlu hale gelecek gibi gözüküyor (belkide 2 ayda bir)
1. sorum bir tane tuşlu telefon alıp ımeı kopyalatsak ve o telefondan da 9 ay da bir veya karar ne gelirse sinyal göndererek bu işlemi yaptırabilir miyiz
2.sorum bu alacağım telefon sıfır olmasıyla beraber efs işlemlerini çok bilmiyorum ama bazı telefonlarda bu bilgi dosyaları olmayabiliyormuş bunu şimdiki alçağım telefonda olup olmadığını nasıl anlarım ya da direk var mıdır
3.ne gibi sorunlarla karşılaşa bilirim yd telefonlar da
1. sorum bir tane tuşlu telefon alıp ımeı kopyalatsak ve o telefondan da 9 ay da bir veya karar ne gelirse sinyal göndererek bu işlemi yaptırabilir miyiz
2.sorum bu alacağım telefon sıfır olmasıyla beraber efs işlemlerini çok bilmiyorum ama bazı telefonlarda bu bilgi dosyaları olmayabiliyormuş bunu şimdiki alçağım telefonda olup olmadığını nasıl anlarım ya da direk var mıdır
3.ne gibi sorunlarla karşılaşa bilirim yd telefonlar da