Neler Yeni

YD Xiaomi 14T Pro kayıt hakkında bilgi lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Buğrahan Güler
Arkadaşlar merhaba. 1TB olacak şekilde 20.750 TL ye buldum ve bu iyi bir rakam. TR cihaz al diyen varsa 47 bin lira fiyatı var. 47 bin lira verene kadar 2 tane alırım bi mavi bi titan geri her gün değişilik şekilde kullanırım :)

Bu telefona kayıt nasıl oluyor server kayıt diyorlar ama 100 dolar fiyatlardan bahsediyorlar. Benim için en önemlisi Android güncellemesi alır mı. Son teknolojiden uzak kalmak istemiyorum ve bi yandanda 2 katından daha pahalı bir fiyatı telefona bağlamak istemiyorum o fiyata 2024 model 125cc scooter alırım yahu :)

Bilgi verirseniz sevinirim

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Tahir
Sanırım dirençte atıyorlar server'i genelde samsunga yapıyorlar diye biliyorum xiaomide duymamıştım ama kayıt fiyatları hakkında bilgim yok malesef cihazı aldıktan sonra kayıt kolay bir şekilde halledilir takılmayın güncelleme konusunda direnç veya serverde güncelleme sıfırlama vs yapabilirsiniz bir sorun olmuyor kayıt yaptırmadan önce iyice hem fiyat hem işçilik olarak araştırmanızı şiddetle tavsiye ediyorum ama

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim
Sanırım dirençte atıyorlar server'i genelde samsunga yapıyorlar diye biliyorum xiaomide duymamıştım ama kayıt fiyatları hakkında bilgim yok malesef cihazı aldıktan sonra kayıt kolay bir şekilde halledilir takılmayın güncelleme konusunda direnç veya serverde güncelleme sıfırlama vs yapabilirsiniz bir sorun olmuyor kayıt yaptırmadan önce iyice hem fiyat hem işçilik olarak araştırmanızı şiddetle tavsiye ediyorum ama
Xiaomi xihazlarda da var artık server kayıt.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,351
İsim
Selim
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Buğrahan Güler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
14t pro için server kayıt fiyatı bilen varmı dolar cinsi ile yazarsa daha iyi olur

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
çok güzel cihaz şimdiden hayırlı olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Hüseyin Kurt
Arkadaşlar merhaba. 1TB olacak şekilde 20.750 TL ye buldum ve bu iyi bir rakam. TR cihaz al diyen varsa 47 bin lira fiyatı var. 47 bin lira verene kadar 2 tane alırım bi mavi bi titan geri her gün değişilik şekilde kullanırım :)

Bu telefona kayıt nasıl oluyor server kayıt diyorlar ama 100 dolar fiyatlardan bahsediyorlar. Benim için en önemlisi Android güncellemesi alır mı. Son teknolojiden uzak kalmak istemiyorum ve bi yandanda 2 katından daha pahalı bir fiyatı telefona bağlamak istemiyorum o fiyata 2024 model 125cc scooter alırım yahu :)

Kimden aldınız Hocam

ozy_34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Özgür Boşnak
Nerden yd telefon alabiliriz öneri var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Buğrahan Güler
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Alperen

Hocam bunlara direnç atıyorlar ben geçenlerde 13t için sordum telefoncuya 1000 TL dedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Buğrahan Güler
Hocam bunlara direnç atıyorlar ben geçenlerde 13t için sordum telefoncuya 1000 TL dedi
Artık gerek kalmadı yazın amerikaya gideceğim için. Geçiçici olarak İnfinix GT 20 Pro aldım amerikaya gidince en son model iphone hangi model olursa onu alıcam. İphone sevmem ama Amerikadaki arkadaşlarım bu ülkenin ürünü olduğu için çoğu uygulama İphone için dedi. Bu yüzden 11 bin lira GT 20 Pro aldım telefon akıyor maaşallah :D

Top Bottom