Neler Yeni

Yedek astsubay olan uzman olamazmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Dağhan
Merhabalar kafama takılan bir konu var askerliğini yedek astsubay olarak yapmış birisi geldiğinide uzmanlık alımlarına başvurabilirmi uzman olan amcama sordum başvurabilirsin dedi herkesten fikir almaya çalişiyorum teşekkürler

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
İlker Palalı
Yedek astsubaysa ordayken astsubay olabilir sınava girip, bence astsubay olmak varken uzman olmasını tavsiye etmem olabilir diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Dağhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yedek astsubaysa ordayken astsubay olabilir sınava girip, bence astsubay olmak varken uzman olmasını tavsiye etmem olabilir diye biliyorum
Onu biliyorum orda hadi olamazsam uzman falan olarakda şansımı deneyebiliyormuyum gelince benim icin o önemli

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
798
İsim
İlker Palalı
Onu biliyorum orda hadi olamazsam uzman falan olarakda şansımı deneyebiliyormuyum gelince benim icin o önemli
atılmadığın sürece veya istifa edip sözleşmeden dönmediğin müddetçe askeriye'ye tekrar girme şansın var ama dediğim gibi uzmanlık hedefin olmasın asıl hedefin yedek astsubaylığı astsubay olarak kazanıp devam etmek olsun uzmanlığı en son sıraya koy

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Dağhan
atılmadığın sürece veya istifa edip sözleşmeden dönmediğin müddetçe askeriye'ye tekrar girme şansın var ama dediğim gibi uzmanlık hedefin olmasın asıl hedefin yedek astsubaylığı astsubay olarak kazanıp devam etmek olsun uzmanlığı en son sıraya koy
Şimdi ben yedek astsubay olunca rütbem astsubay oluyor ama rütbe düşürme olayıyok diyorlar ama yedek benimkisi o zaman tekrar uzmanlığa girebilirmiyim eğer yedek astsubaylikyan astsubayliğa geçemezsem

naprosky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alper Erkartal
Şimdi ben yedek astsubay olunca rütbem astsubay oluyor ama rütbe düşürme olayıyok diyorlar ama yedek benimkisi o zaman tekrar uzmanlığa girebilirmiyim eğer yedek astsubaylikyan astsubayliğa geçemezsem
Hayır giremessin askerligini assubay ascavus olarak yaptigin icin askerden sonra bile uzmabliga basvuramassin kara kuvvetlerinde ancak jandarma uzmanliga basvurabilirisn

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Dağhan
2 tane komutana sordurdum onlarda başvurabilir diyorlar nasıl emin olucam ben ya
Hayır giremessin askerligini assubay ascavus olarak yaptigin icin askerden sonra bile uzmabliga basvuramassin kara kuvvetlerinde ancak jandarma uzmanliga basvurabilirisn

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
Tsk da astsubaylık yaptıysan yedek de olsa, tekrar TSK da uzman olamazsın. Rütbe düşmez hiç bir zaman. Jandarma da uzman olabilirsin ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Dağhan
Orda yukarda yaziyor başvuru klavuzunda sadece jandarmaya basvurabiliyoruz

Ekler

• Screenshot_20220823-101338_Samsung Notes.jpg
    Screenshot_20220823-101338_Samsung Notes.jpg
    842.8 KB · Hit: 23
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç