Neler Yeni

Yardım Yemek sepeti bilgim dışı sipariş

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,340
İsim
Kaan
Ya nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten ayda bir yemek söylüyoruz onda bile güvende değiliz iade edildi yazıyor ama para ne zaman nasıl gelecek bilen var mı ? 2000tllik para harcanmış yemek sepetinden kartı falan sildim garanti olsun diye paparadan da slieyim mi para gelir mi ?

Virüslü program indiriyorsun diye saçma yorum yapanlara söyleyeyim hiçbir şey indirmiyorum.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,340
İsim
Kaan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya nasıl oluyor anlamıyorum gerçekten ayda bir yemek söylüyoruz onda bile güvende değiliz iade edildi yazıyor ama para ne zaman nasıl gelecek bilen var mı ? 2000tllik para harcanmış yemek sepetinden kartı falan sildim garanti olsun diye paparadan da slieyim mi para gelir mi ?

Virüslü program indiriyorsun diye saçma yorum yapanlara söyleyeyim hiçbir şey indirmiyorum.
Birde bu uygulamanın canlı desteği yok mu bulamadım sinirden elim ayağım titriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

cc ciler patlatmıs galiba,
hocam ders çalışıyordum telefona bir baktım -2000 diyor çok fena oldum iade edildi diyor ancak paparadan kartı silsem gelir mi

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,340
İsim
Kaan
sil gelir bir daha da herhangi bir uygulamda kartını kaydetme , mümkünse de sanal kart kullan
desteğe de yaz sol üst 3 çizgiden
normalde hiç kaydetmem büyük ihtimalle seneler öncesinden kaldı.
papara destek mi yemek sepeti mi

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,340
İsim
Kaan
sol üst 3 çizgi de yardım merkezi var ordan siparişi seç bir şeyler yaz görüşme başlat
uygulamada sol üstte çizgi yok bende yardım merkezi var oradan da bir şey yapılmıyor ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

1728587215797.png
1728587244315.png
sadece bunlar var

İncinmişsin dedi

80+ Bronze

Hocam kartlarını mobil bankacılıktan internete kapat sürekli kapalı kalsın, alışveriş yapacağın zaman aç ve tekrar kapat. Ben şahsen sabaha karşı 4te kredi kartımdan 40bin tllik almanya ipli alışveriş yapıldığından beri bu sekilde kullaniyorum.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,340
İsim
Kaan
Hocam kartlarını mobil bankacılıktan internete kapat sürekli kapalı kalsın, alışveriş yapacağın zaman aç ve tekrar kapat. Ben şahsen sabaha karşı 4te kredi kartımdan 40bin tllik almanya ipli alışveriş yapıldığından beri bu sekilde kullaniyorum.
Kapattım şimdi sitedeki kartı da sildim inşallah para gelir allahın belası sitede canlı destekte yok ki muhattabım yok direkt

Top Bottom