Neler Yeni

YEMEK SEPETİ VERİ TABANI HACKLENDİ!

TALHA MURAT

80+ Silver
Dostum eposta ve tel nonu biliyo adam allah allah şifren ad123 değilse doğumtarihi123 değilse kıramaz
Nasıl kıramıcak ? açıkla ? doğum tarihi biliyor şifreyi unuttumda doğum tarihini soruyor doğru cevap verir ise yapar ki zaten olağanüstü bir alışverişten dolayı google askıya almış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ŞOK ŞOK ŞOK:
Erzurumlu hacker yakalandı!
Gerçek mi ?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Nasıl kıramıcak ? açıkla ? doğum tarihi biliyor şifreyi unuttumda doğum tarihini soruyor doğru cevap verir ise yapar ki zaten olağanüstü bir alışverişten dolayı google askıya almış.

Gerçek mi ?
Dostum 2ad eklemediysen senin sorunun üstelik o google ads şeyindede anlattım hesabı devre dışı bırakmamışsın bırakmadığın için ücret kesmiş açıkladım gidip yazıyı oku doğum tarihini sitelere doğru giren de ne biliyim:)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Buna inanan var mı ya :d verileri satmanın yeni versiyonu da hacklendik oldu. Adres şu bu zaten her yerde var. O gruplar her veritabanına bakacak kredi kartına bakmayacak? Yok daha neler.
Kredi kartına bakmış olsalardı limiti sömürürlerdi çoktan diye düşünüyorum.

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Kredi kartına bakmış olsalardı limiti sömürürlerdi çoktan diye düşünüyorum.
Nasıl olacak ki o? Üst üste düşük limitte kart kilitleniyor tek seferde yüksek alsa telefon onayı istiyor. En azından benim kartta düşük bile olsa bana onay mesajı geliyor. Kapatılan kartlar var mı onu da bilmiyorum.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Nasıl olacak ki o? Üst üste düşük limitte kart kilitleniyor tek seferde yüksek alsa telefon onayı istiyor. En azından benim kartta düşük bile olsa bana onay mesajı geliyor. Kapatılan kartlar var mı onu da bilmiyorum.
neden konuyu hortlatma gereği duydunuz ?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Mail/Order açıktı bende. Oradan sömürebilirler. Mail Order dediğim yöntem mesela otomatik fatura talimatı verdin. Sana sorulmadan onay kodu gelmeden direk kredi kartından ödeniyor. Onun gibi bir işlem.

neden konuyu hortlatma gereği duydunuz ?
Konu eski değil, hortlatmış sayılmaz.

Kapatılmış Hesap

80+ Bronze
Mail/Order açıktı bende. Oradan sömürebilirler. Mail Order dediğim yöntem mesela otomatik fatura talimatı verdin. Sana sorulmadan onay kodu gelmeden direk kredi kartından ödeniyor. Onun gibi bir işlem.

Konu eski değil, hortlatmış sayılmaz.
Bilmiyordum, her şeyde ikili doğrulama açık olduğu için hiç dikkatimi çekmemiş diğer şeyler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,419
Üyeler
166,207
Son üye
Erwin_Rommel_19_42
Top Bottom