uygulamadan premium kısmına gir orda banner çıkıyordu şuan bulamadımE bende üyeyim nası alabilirim
Davet kodu atın tıkla gelsine isterseniz ben kayıt olucamuygulamadan premium kısmına gir orda banner çıkıyordu şuan bulamadım
Bende de olmadı anlaşmalı yemekçilerden yiyorum. Örn ekteki satıcı %40-50 indirim yapıyor genellikle tantuni 20 ye 24 e düşüyor 50tl ye 25₺ yi de ekleyince dün dürüm başına 10tl ödedim (normalde 15tl)Hocam ben trendyoldan ilk siparişe %50 indirim yapamadım nasıl oluyo
Yemeksepetinde sepet tutarı 0 olan satıcı trendyol'da 30tl yapmış yaBende de olmadı anlaşmalı yemekçilerden yiyorum. Örn ekteki satıcı %40-50 indirim yapıyor genellikle tantuni 20 ye 24 e düşüyor 50tl ye 25₺ yi de ekleyince dün dürüm başına 10tl ödedim (normalde 15tl)
1-Trendyol yemek ilk siparişe özel 50tlye kadar %50 yapıyor,Bende de olmadı anlaşmalı yemekçilerden yiyorum. Örn ekteki satıcı %40-50 indirim yapıyor genellikle tantuni 20 ye 24 e düşüyor 50tl ye 25₺ yi de ekleyince dün dürüm başına 10tl ödedim (normalde 15tl)
butun instagrammarlar sallıyo nerde bu indirimler? trendyolun neresinde haberimiz yok.Trendyol indirimleri en iyisidir pala reis %500 indirim varken 20 TL yi napalım
İki indirimde satıcının belirlediği indirimler. İndirim olmayınca yedikçe indirimi kullanıyorum.1-Trendyol yemek ilk siparişe özel 50tlye kadar %50 yapıyor,
2- Şuan başka kampanya 25tlye kadar %50 seçili rest var(min sepet 40tl olmalı)
3- restorant kendiside %X indirim yaparsa bunlar birleşiyor sepetteki tutardan.