Kod alan kişiye yansımazsa iade etmek zorunda.Cevap yok hala umarım geri iade ederler en azından
heralde sende patladın hocam bi bak istersen 17.48leride yiyorlarBeyler sizde en azından tamamlandı yazıyor bende hala hazırlanıyor
iade nasıl olucak öyle bi yer yok kolay iade kısmı yokKod alan kişiye yansımazsa iade etmek zorunda.
harbiden edilmiyorki bunlar keşke girmeseydik işe bende bizimkileri gaza getirttim almak için elimizde patladı ne dicem merak ediyorumİade de edilmiyorki varmı eden
Daha demin müşteri hizmetleri ile görüştüm acil işlemlere yazdık sizi filan dedi de hikaye sanırım xd tamamlandı yazıyor bendedeheralde sende patladın hocam bi bak istersen 17.48leride yiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
iade nasıl olucak öyle bi yer yok kolay iade kısmı yok
yani siparişte fatura yok bir şey yok kod desen oda ortada yok kesin bu hepsiburada hatası yüzünden böyle bir şeye izin vermiştir yoksa mümkün olabilir mi böyle bir şey kodu vermeden fatura kesmeden hotmail veya sms gelmeden siparişin tamamlanması xD 45tl patladı heralde bende bizimkilere söyleceğim yalanı ve yiyeceğim nutukları düşünmeye bakayım bi gelişme olursa yazar mısın olmadı bende bi görüşeyim hepsiburada müşteri hizmetleriyleDaha demin müşteri hizmetleri ile görüştüm acil işlemlere yazdık sizi filan dedi de hikaye sanırım xd tamamlandı yazıyor bendede
Hocam en azindan geri ödeme yapılsinda valla kodu geçtim ben parasi gelsinDesteğe yazdım ve sonuç