Valla bi çözsem...Ben kendi hesabımda ne zamandır kupon kullanamıyorum.Destekle görüş istersen.Ilk siparis veriyorum? Niye olmuyor?
Tamam Isparta'da oluyo ancak bilgileriniz başka bi hesapta kullanılıyo demesinden bıhtımArdahan
Ben 2 farklı hesaptan denedim birinde oldu ama 5 tane kıymalı pide 80₺ ye alınır mı sizce sence?Valla bi çözsem...Ben kendi hesabımda ne zamandır kupon kullanamıyorum.Destekle görüş istersen.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam Isparta'da oluyo ancak bilgileriniz başka bi hesapta kullanılıyo demesinden bıhtım
ohoo bedava buraya göre 25-40 tl den değişiyor 1 adedi burdaBen 2 farklı hesaptan denedim birinde oldu ama 5 tane kıymalı pide 80₺ ye alınır mı sizce sence?
teşekkürler.Yemeksepeti yemek bölümünde express teslimatlı restoranlarda 150 TL ve üzerine 75 TL indirim kodu EXPRESS75
rica ederim afiyet olsun'teşekkürler.
express ne oluyor ?Yemeksepeti yemek bölümünde express teslimatlı restoranlarda 150 TL ve üzerine 75 TL indirim kodu EXPRESS75
bi fikrim yok...express ne oluyor ?
visa kart ile ilk 2 ay 1 tlHepsi burada premium üyelere yemek Sepeti 80 TL indirim kodu veriyor premium 1 TL yada 9 TL olması lazım