evetAlt limit derken minimum 100liralık bir şey almamız mı lazım ?
100tl alıp 60tl ödeyeceksiniz diğer kuponlar gibi değil alt limiti var maalesefAlt limit derken minimum 100liralık bir şey almamız mı lazım ?
yemeksepetinden kaynaklı bende de aynı şans işteKupon uygulanamıyor. Kuponu kullanmış veya bilgilerinizi başka hesapta da kullanıyor olabilirsiniz.
Böyle bir hata alıyorum hem kendi hesabımda hem kız arkadaşımın hesabında. Neden olabileceğini bilen var mı?
Ya benim multi hesabım yok 1 kere kullandım yemek sepetini ona rağmen kupon kullandirtmiyor ya. Desteğe yazıyorum başka hesabın olabilir diyor yok diyorum yapacağımız bir şey yok diyorTeşekkür ederim şimdi kullandım sıkıntı yok. Daha önce Multi hesap Yemeksepeti yapanların hata alması normal geçmiş olsun.
Hocam Aile üyelerinin de hesabı varsa aynı adreste bu da sıkıntı olabiliyor maalesef bildiğim kadarıyla.Ya benim multi hesabım yok 1 kere kullandım yemek sepetini ona rağmen kupon kullandirtmiyor ya. Desteğe yazıyorum başka hesabın olabilir diyor yok diyorum yapacağımız bir şey yok diyor
Annemin var görünüyor ama maili bilmiyoruzHocam Aile üyelerinin de hesabı varsa aynı adreste bu da sıkıntı olabiliyor maalesef bildiğim kadarıyla.